GamingPC&ConsolesTech&IT

Mafia 2 și 3 ar putea avea parte de un update

Dacă tot e la modă

Doar ce a fost dezvăluită varianta refăcută a lui Saints Row 3 și încep să apară semne că vom primi variante actualizate ale jocurilor Mafia.

Comisiile de certificare ale jocurilor din Coreea de Sud și Taiwan au introdus în bazele lor de date listări pentru Mafia 2 Definitive Edition și Mafia 3 Definitive Edition. Aceste jocuri ar urma să fie disponibile pentru PC, Xbox One și Playstation 4, însă nu sunt detalii despre când ar putea să își facă apariția și ce exact ar avea de oferit.

Putem să speculăm, însă, că vom avea parte de variante îmbunătățite la partea de grafică a jocurilor cu pricina. Probabil. În cazul lui Mafia 3 nu este clar ce ar putea îmbunătăți, din moment ce jocul a fost lansat pentru generația curentă de console.

Poate ar putea să facă mașinile să nu mai cadă prin podea? Mafia 2, în schimb, ar merge bine cu un update grafic. Nu i-ar strica nici primului joc din serie, având în vedere cât de vechi este, dar probabil refacerea sa este mai dificilă, considerând când a fost făcut.

Cu siguranță vom afla mai multe detalii în următoarele săptămâni.

[PC Gamer]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button