GamingPC&ConsolesȘtiri IT

Saints Row The Third Remastered a fost dezvăluit

N-am avut mult de așteptat

După ce ESRB a stricat surpriza, a venit și anunțul oficial al lui Saints Row The Third Remastered. Jocul va sosi în ziua de 22 mai și vine la pachet cu tot DLC-ul său, mai bine de 30 de bucăți ce nu erau incluse toate nici măcar în varianta „completă” a jocului vechi.

Pe lângă DLC, noua variantă vine cu o varietate de îmbunătățiri grafice, precum suport pentru HDR, materiale de tipul PBR, modele mai detaliate, personaje refăcute și sentimentul general că tot jocul se petrece în timpul unei explozii nucleare. Cel puțin așa arată în trailer-ul de mai jos. Sigur, e mai frumos… dar având în vedere că timpul nu trece în Saints Row The Third în mod natural, probabil acea strălucire constantă va deveni dureroasă la ochi.

Îmbunătățirea graficii vine și cu o amplificare a traficului pietonal și rutier, din moment ce jocul rulează acum pe hardware mult mai potent ca în vremurile de altă dată.

Saints Row The Third Remastered va fi disponibil pe console și pe PC prin Epic Games Store, inițial, așa că nu știu să vă spun la ora actuală dacă va fi vreun mod prin care se poate aplica o reducere sau un soi de upgrade pentru cei care dețin deja jocul. Nu de alta, dar costă 40 de euro ca standard.

[PC Gamer]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button