Gaming

Mad Max primeste peste 80 de minute de gameplay

Primul joc Mad Max din ultimii 25 de ani va fi lansat în ziua de 1 septembrie. Dacă tot nu știți la ce să vă așteptați, dezvoltatorii jocului, Avalanche Studios, s-au gândit să facă cel mai direct și rațional lucru cu putință pentru a-l prezenta.

Au jucat mai bine de o oră Mad Max, gonind prin pustietatea Australiei post-apocaliptice, într-o demonstrație de gameplay pe care nu o poate acuza cineva că ar fi fost scriptată. Nu de alta, dar scriptarea a 80 de minute de gameplay ar fi necesitat câteva luni de muncă.

Noul joc Mad Max îl pune pe „supăratul” erou să își reconstruiască mașina devastată, și să facă ceea ce face Mad Max mereu, să omoare în moduri brutale diverși demenți care cutreieră deșertul căutând combustibil, arme, apă sau doar oportunități pentru violență. Jocul combină lupte corp la corp în stil Arkham, arme de foc și condus la viteze mari printr-o lume masivă, complet deschisă, făurită de creatorii lui Just Cause!

Singurul aspect cu adevărat rău, de până acum, al lui Mad Max este că va fi lansat în aceeași zi cu Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain, ceea ce s-ar putea sa le ciobeasca din venituri, mai ales ca da discutam despre un publisher care a dat-o in bara rau de tot, cel putin pe PC, cu lansarea lui Arkham Knight. Pe de alta parte, Fury Road ne-a reaprins pofta de Mad Max foarte multor dintre noi.

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button