TECHRSS PaginaDeMedia

Ecranele MiniLED pentru noile MacBook Pro vor începe să fie livrate de anul acesta

Apple va începe să dezvolte o iterație nouă pentru modelele MacBook Pro, despre care se spune că vor debuta fie în 2021, în cadrul WWDC din perioada 7–11 iunie, fie spre 2022. Noile informații menționează că Global Lighting Technologies, în calitate de furnizor pentru Apple, va începe să distribuie ecranele MiniLED pentru noile Pro în al treilea trimestru al acestui an.

Din câte se pare, aceste MacBook Pro vor fi lansate în două variante: cu ecran de 14, respectiv 16 inci, adăpostind procesoarele proprietare. Ambele modele vor beneficia de tehnologia MiniLED, care oferă un contrast mai bun și o acuratețe a culorilor mai mare.

Aceste variante de MacBook Pro au și un port HDMI și un cablu de alimentare magnetic, urmând ca Apple să renunțe la Touch Bar în favoarea unor butoane fizice. Chiar dacă data de lansare este oarecum ambiguă, leaker-ul John Posser este convins că Apple va anunța cel puțin unul dintre aceste modele în perioada desfășurării WWDC 2021.

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button