TECHMORERSS PaginaDeMediaȘtiri IT

MacBook Pro 16 – Noua serie ar putea fi echipata cu AMD Radeon RX 6700

Daca e sa dam crezare zvonurilor, Apple, prin ale sale MacBook Pro 16, ar putea deveni prima companie care va folosi seria RX 6700 de la AMD, o serie invaluita inca in mister, care vine ca o optiune budget friendly pentru cei care inca nu au fost pusi fata in fata cu bestia RX 6800.

Pe numele lor de alint Big Navi, Radeon RX 6700 XT si Radeon RX 6700 sunt bazate pe arhitectura RDNA 2. Acestea vor ajunge sub forma de chipset-uri mobile pe viitoarele MacBook Pro de 16″, gratie parteneriatului dintre AMD si Apple.

Apple si-a facut un obicei din a-i face pe unii producatori sa ofere tehnologii destinate exclusiv produselor ce poarta semnul marului. Prin urmare, MacBook Pro-urile din generatia actuala sunt singurele laptop-uri care folosesc Radeon Pro 5600M.

AMD Apple MackBook Pro

La zvonul acesta se adauga si vestea ca urmatoarea serie de MacBook Pro 16 se va folosi de performantele chipset-ului M1X. Daca luam asta si adaugam posibilele RX 6700 ca mobile GPU, am putea avea parte de un laptop de la Apple destul de puternic.

Avand in vedere ca Big Navi-urile (supuse si ele speculatiilor) ar putea fi lansate prin ianuarie 2021, iar MacBook-urile cele noi abia dupa prima jumatate din 2021, Apple si AMD au timp berechet sa aplatizeze monstruozitatile acelea de placi video si sa le inghesuie finut intr-un sasiu de laptop.

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button