TECHRSS PaginaDeMedia

MacBook Air 2022 va beneficia de un redesign și de un procesor mai bun, însă vom fi nevoiți să așteptăm puțin mai mult

Ecosistemul creat de Apple se extinde din ce în ce mai mult și mai eficient, iar noile generații ale celor mai populare dispozitive vor fi beneficia de îmbunătățiri substanțiale. Ediția 2022 a lui MacBook Air ar fi un exemplu elocvent în acest sens.

Noua iterație va sosi cu schimbări importante, de la modificarea design-ului și până la hardware-ul și funcțiile încorporate. Din păcate, aceste schimbări sunt cele care îl vor face pe MacBook Air 2022 să mai întârzie. Cumpărătorii vor fi nevoiți să mai aștepte, întrucât, potrivit analistului Ming-Chi Kuo, MacBook Air va începe să fie produs abia în cel de-al treilea trimestru al anului viitor.

Asta înseamnă că, la rândul lor, clienții vor putea pune mâna pe noul laptop în cel de-al patrulea trimestru, semn care ne poate duce cu gândul la organizarea unui eveniment undeva în octombrie sau noiembrie. În mod similar, se zvonește că vom avea parte de un astfel de eveniment și anul acesta, plănuit în decursul lunilor viitoare.

SoC-ul M2 ar putea debuta pe noul MacBook Air

Sunt șanse bunicele ca MacBook Air 2022 să integreze succesorul direct al lui M1, adică nu M1X, ci M2. Tehnic vorbind, M1 și M2 se aseamănă ca număr de nuclee (patru nuclee performance și patru nuclee energy-efficient), spre deosebire de cele zece nuclee de pe M1X, însă M2 se va baza pe o arhitectură nouă, deci performanță superioară și un consum de energie mai scăzut.

Alegerea procesorului este influențată și de către furnizori. În condițiile în care TSCM a anunțat nu numai că producția de chip-uri de 3nm va fi îngreunată, dar va majora și costurile de producție, Apple trebuie să-și planifice cu iscusință următoarea mișcare.

Ca design și funcții, acest MacBook Air va fi mai subțire și mai ușor, având la bord două porturi USB 4 și un conector destinat încărcării MagSafe. Ecranul de 13 inci ar putea fi un mini-LED, similar panourilor regăsite pe viitoareele MacBook Pro-uri cu M1X.

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button