Gaming

Lost Ark ar putea fi lansat și pe console

Popularitatea lui Lost Ark s-a dovedit a fi un succes pentru Amazon Games. MMO-ul coreean free-to-play s-a menținut bine în topul celor mai jucate titluri de pe Steam, iar asta le dă de gândit dezvoltatorilor. Deși este momentan o exclusivitate PC, Lost Ark ar putea călca pe urmele ARPG-urilor populare din ultima vreme și ar putea de veni disponibil și pe console.

Soomin Park din cadrul Amazon Games a adus în discuție acest aspect într-un interviu cu VG247. Iar dacă până la urmă Amazon și Smilegate se decid să lanseze Lost Ark și pe console, comunitatea va crește exponențial și rezultatele se vor vedea. Este suficient doar să ne îndreptăm atenția spre alte ARPG-uri ca Path of Exile și Diablo, două titluri care s-au bucurat de un succes enorm și pe alte platforme, deci piața există.

Dacă fanii chiar își doresc Lost Ark pe console, cred că asta e ceva ce ambele companii (Amazon, Smilegate) ar putea lua în considerare

Până atunci, Lost Ark vrea să-și facă loc pe lista numelor consacrate din acest gen. Chiar și așa, jocul are mult de muncă dacă vrea să se ridice la înălțimea competiției pe care o vor lansa Path of Exile 2 și Diablo 4. În orice caz, o adiție ca Lost Ark în catalogul ARPG nu strică, și deși jocul mă lasă oarecum rece, este bine să ai parte de oferte diverse când nu știi ce MMO să mai bagi după muncă.

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button