GamingPC&ConsolesTech&IT

Lords of the Fallen 2 are acum un alt dezvoltator

Lords of the Fallen nu părea să aibă o soartă prea bună anul trecut. Însă în urmă cu câteva ore s-a ivit o veste care ar trebui să fie foarte fericită pentru fanii seriei, dezvoltarea continuă la un studiou nou.

CI Games (City Interactive) anunță că a recrutat studioul Defiant pentru a se ocupa de producția lui Lords of the Fallen 2. La urma urmei, producătorul primului joc, Deck 13, este deocamdată ocupat cu realizarea lui The Surge 2, alături de Focus Home Interactive, iar CI nu prea putea să se ocupe de un joc de o asemenea anvergură pe cont propriu.

Studioul Defiant este unul nou înființat, având printre membri foști dezvoltatori de la studiouri ca ramura din New York a Avalanche. Sigur, Just Cause este cam diferit de un joc ce face parte din genul Severance-like, dar cel puțin Lords of the Fallen 2 are acum ceva mai multe șanse să ajungă pe piață.

Anunțul, pe care îl puteți găsi link-uit la capătul acestei știri, nu prea oferă alte detalii despre când jocul va fi gata, și nu oferă nici informații despre ce schimbări se vor face față de jocul precedent. Originalul a fost criticat pentru mișcarea sa foarte lentă și în general pentru că era un Dark Souls mai puțin interesant.

[Terminals.io]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button