Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Lords of the Fallen 2 nu o duce prea bine

/
/
/

În cazul în care vă așteptați ca seria Lords of the Fallen so continue ștafeta de acolo unde a fost îngropată de Dark Souls, ar fi bine să vă puneți pofta în cui pentru o vreme.

Lords of the Fallen 2 va mai întârzia ceva vreme, City Interactive Games reducând efortul de producție al jocului, din motive ce țin de situația curentă a pieței, necesitatea de-a se concentra pe calitate și faptul că Sniper Ghost Warrior 3 a lăsat o gaură considerabilă în bugetul companiei.

Conform unor estimări anterioare, Lords of the Fallen 2 ar fi trebuit să ajungă pe piață anul acesta, ceva ce nu se va mai întâmpla. În cel mai bun caz, jocul va fi disponibil anul viitor, compania promițând că va lansa cel puțin un joc pe an.

Atunci când va fi scos la vânzare, Lords of the Fallen 2 nu va fi un joc tocmai masiv, compania încercând să se concentreze pe calitate, nu pe cantitate, ca parte din inițiativa sa de a se distanța de produs jocuri de categoria „Triple A”.

[Eurogamer]

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar