PCȘtiri ITTECH

Logitech G305 promite o experiență wireless la fel ca cea cu fir

Misiunea celor de la Logitech de a echipa cât mai multe mouse-uri de gaming cu tehnologia wireless Lightspeed continuă cu modelul G305.

Vă povesteam despre Lightspeed și tehnologia de încărcare fără fir Powerplay anul trecut spre sfârșitul lunii august. Scopul declarat al Logitech a fost acela de a dezvolta soluții fără fir care erau la fel de capabile sau mai bune decât omologii lor cu fir. În ceea ce privește Lightspeed, asta înseamnă că mouse-urile de gaming wireless ai companiei nu vor fi capabile să piardă întâmplător conexiunea, să introducă un decalaj suplimentar al comenzilor (lag) sau să interfereze cu gameplay-ul.

Lightspeed a debutat cu mouse-urile G903 și G703. Câteva luni mai târziu, Logitech a lansat modelul G603, care a introdus, de asemenea, noul senzor HERO (High Efficiency Rated Optical). (Aplauze pentru departamentul de marketing Logitech, care a găsit o modalitate de a da unui nou senzor optic un așa nume precum „HERO”). Același senzor HERO va fi acum inclus și în G305, devenind astfel cel de-al doilea mouse al companiei care să aibă atât noua sa tehnologie wireless cât și senzorul optic.

Cele mai notabile diferențe dintre modelele G305 și G603 se regăsesc în durata de viață a bateriei, greutatea și prețul produsului. Ambele necesită o singură baterie AA, dar modelul G305 este evaluat la numai 250 de ore de utilizare, în timp ce G603 are estimate aproximativ 500 de ore, folosind tot o singură baterie. Însă durata de viață a bateriei nu este singurul lucru pe care Logitech l-a scurtat la G305 – acesta cântărește 99g cu o baterie AA înăuntru, în timp ce G603 cântărește 112,3g. De asemenea, și prețul este unul mai mic: G305 costă 60 dolari, pe când G603 este cu 10 dolari mai scump.

Logitech a declarat că modelul G305 este „așteptat să fie disponibil la comercianții retail la nivel global în mai 2018„. Puteți găsi deja mouse-ul pe site-ul companiei, unde vi se oferă posibilitatea de a alege un model alb sau negru și aveți ocazia să plasați o precomandă înainte de lansarea sa oficială.

Produs Logitech G305
Senzor High Efficiency Rated Optical (HERO)
Rezoluție 100-12.000 DPI
Viteză >400 IPS
Accelerație >40G
Ambidextru Da
Comutatoare Necunoscut
Polling Rate USB: 1,000Hz

Wireless: 1,000Hz

Iluminare RGB
Butoane 6
Software Logitech Gaming Software
Cablu Necunoscut
Dimensiuni (Î x L x l) 116,6 x 62,15 x 38,2 mm
Greutate 99 g (cu o singură baterie AA înauntru)
Preț 60 dolari

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button