GamingPC&ConsolesȘtiri

LOGITECH G a lansat PRO X 60 LIGHTSPEED, o tastatură portabilă pentru gaming

Tehnologia KEYCONTROL le permite jucătorilor să atribuie până la 15 funcții pe o tastă

Logitech G a lansat Logitech G PRO X 60 LIGHTSPEED, o tastatură profesională compactă, cu o amprentă de doar 60% față de una obișnuită. Acesta vine cu tehnologia KEYCONTROL, care oferă jucătorilor posibilități ample de personalizare.

Caracteristici și preț pentru PRO X 60 LIGHTSPEED

Logitech G Pro X 60 LIGHTSPEED se remarcă prin dimensiunile reduse – lungime 290mm, lățime 103mm și înălțime 39mm – care o fac ușor de transportat și integrat în orice configurație de gaming. Dimensiunea o face potrivită pentru birourile de mărime medie sau mică, iar în domeniul profesioniștilor din eSports formatul e preferat, pentru că lasă mai mult spațiu pentru mouse.

Tastatura poate fi utilizată pe fir și în mod wireless, prin tehnologia 2.4GHz LIGHTSPEED sau prin Bluetooth. Bateria integrată, cu o autonomie de până la 65 de ore, încurajează portabilitatea. Indiferent dacă preferi conexiunea wireless sau cablul USB, tastatura Logitech G Pro X 60 LIGHTSPEED îți oferă o experiență de gaming cu un timp de răspuns de 1 ms și o acoperire wireless de până la 10 m. Logitech spune că a testat LIGHTSPEED într-o cameră fără ecou de ultimă generație, care generează interferențe de radiofrecvență pentru a se asigura că protocolul wireless LIGHTSPEED funcționează impecabil.

KEYCONTROL se activează din aplicația LOGITECH G HUB și permite jucătorilor să atribuie până la 15 funcții pe o tastă și să își personalizeze tastatura în funcție de propriul stil. Atunci când este combinat cu G-SHIFT, o caracteristică a aplicației LOGITECH G HUB, care permite jucătorilor să atribuie funcții alternative tastelor (cum ar fi un buton lateral al mouse-ului), utilizatorii pot activa un nou layer de taste și pot avea acces rapid la orice tastă sau comandă.

Tastatură LOGITECH G PRO X 60 LIGHTSPEED

PRO X 60 este disponibilă cu comutatoare GX Optical atât în ​​configurații tactile cât și liniare, oferind o acționare mai rapidă decât comutatoarele mecanice standard pentru un stil de joc accelerat. Spre deosebire de comutatoarele mecanice, GX Optical acționează prin intermediul luminii, trimițând instantaneu comanda dată.

Alte caracteristici ale tastaturii PRO X 60 :

  • Taste PBT Dual-shot PBT;
  • Iluminare RGB LIGHTSYNC;
  • Comutator mod de joc;
  • Rotiță de volum și comenzi media;
  • Adaptor LIGHTSPEED 2:1;
  • Geantă de transport.

PRO X 60 LIGHTSPEED este disponibilă în variantele negru și alb, pe website-ul LogitechG și piața locală, la un preț de vânzare recomandat de 1000 de lei.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button