PC

Logitech CRAFT: o tastatură unică menită să-ți sporească productivitatea

Cu siguranță Logitech este pe val în această perioadă! Vă povesteam ieri despre un super set de gaming de la Logitech format din 3 periferice menit să bifeze toate pretențiile și celui mai mofturos gamer. Astăzi este rândul artiștilor, statisticienilor, directorilor, scriitorilor și creatorilor de conținut în general să fie uluiți. Da, Logitech a dat lovitura din nou.

Logitech CRAFT este o tastatură, dar nu ca oricare alta. Noul dispozitiv beneficiază de conexiune wireless, o experiență de tastare de cel mai înalt grad și un disc de aluminiu cu sensibilitate tactilă ce poartă denumirea de Crown.

Și bineînțeles, Crown este personajul principal al acestei povestiri. Ce îl face atât de deosebit? În primul rând, ceea ce poate face depinde de aplicația care este activă la un moment dat. De exemplu, îi poate ajuta pe cei ce lucrează în domeniul publicitar, la setarea diferitelor reglaje în programele din suita Adobe. Cu ajutorul lui Crown se poate schimba mult mai rapid grosimea liniilor din Adobe Illustrator CC sau ajusta nivelul de luminozitate din Photoshop. Aveți o prezentare în Power Point? Cu Crown puteți schimba din mers dimensiunea textului din diapozitiv. Graficele din Excel vă dau dureri de cap? Cu Crown le puteți modifica într-un mod instinctiv, aproape natural. Vreți să testați un alt font în eseul la care lucrați în Word? O simplă răsucire de disc a rezolvat problema. De asemenea, puteți folosi Crown pentru a schimba imaginea de fundal a monitorului, pentru a naviga între aplicații, ajusta volumul sau pentru a atribui o funcție suplimentară în fiecare aplicație preferată.

Crown este pionul principal al acestei tastaturi, dar nu este singura funcție pe care Logitech a dezvoltat-o pentru CRAFT. Instalând aplicația Logitech Options aveți acces la profile personalizate, care maximizează procesul creativ, indiferent că folosiți Adobe Creative Cloud sau Microsoft Office. Tastatura mai vine cu o funcție interesantă, numită Smart Illumination. Această caracteristică activează lumina din spatele tastelor în momentul când degetele se apropie de tastatură, iar nivelul luminii laterale se ajustează automat funcție de atmosfera din cameră.

În ceea ce privește calitatea tastelor, 20 de ani de experiență în domeniu fac diferența dintre Logitech și majoritatea concurenței. CRAFT poate fi cuplat cu până la 3 dispozitive distincte, iar comutarea dintre ele se efectuează la simpla atingere a unui buton. Dispunerea tastelor a fost concepută atât pentru utilizatorii de Mac cât și de Windows, experiența fiind optimizată pentru ambele sisteme de operare.

Art O’Gnimh, Global Head of Keyboards la Logitech a declarat:

Noua noastră tastatură Logitech CRAFT se adresează tuturor celor care petrec timp folosind Photoshop pentru proiecte creative sau realizând prezentări în Powerpoint și vor să beneficieze de precizie maximă și să fie tot timpul conectați cu munca lor. Multiplele atribuții ale discului îți oferă acces instant la funcțiile necesare, în momentul în care ai nevoie, permițând creșterea productivității. Tastaura CRAFT te plasează în universul creației de fiecare dată când te așezi la birou.

Tastatura Logitech CRAFT va fi disponibilă începând cu mijlocul lunii septembrie 2017 pe Logitech.com la un preț recomandat de 199 euro.

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button