PCTECHTech&IT

Logitech lansează camera web Brio 500 și căștile Zone Vibe pentru cei care lucreaza de la distanță

Deși pandemia nu mai este o sursă atât de mare de îngrijorare, munca de acasă a rămas pentru mulți o normalitate. Iar cum cerere este, oferta nu întârzie să apară, iar Logitech ne prezintă camera web Brio 500 și căștile Zone Vibe. Acestea sunt gândite pentru aceia dintre noi care încă lucrează de acasă, dar trebuie să fie prezenți măcar online la ședințele cu colegii, ori la apelurile cu clienții. În plus, aceste periferice vin ca răspuns pentru niște neajunsuri al acestui mediu de lucru.

Logitech Brio 500 rezolvă problema apelurilor video la calitate slabă

Conform unui studiu recent, 89% dintre adulții care lucrează de acasă au probleme cu unghiurile neadecvate ale camerelor web, condițiile slabe de iluminare și limitările în câmpul vizual. Logitech Brio 500 este creată pentru cei care vor calitate audio și video la nivel profesional, însă au nevoie de control asupra dispozitivelor pe care le folosesc și își doresc experiențe interactive în timpul apelurilor video.

Logitech Brio 500 si Zone Vibe comunicat de presa

Logitech Brio 500 include funcția Show Mode care facilitează prezentarea schițelor sau a altor obiecte fizice de prin birou. Cu un sistem inovator de montare și senzor încorporat care permite utilizatorilor să încline camera în jos pentru a se concentra pe obiecte, Brio întoarce automat imaginea pentru a reda orientarea corectă în apeluri video. Designul elegant și culorile moderne (grafit, off-white și rose) oferă libertatea de a personaliza spațiul de lucru în funcție de preferințele fiecăruia. Tehnologia RightSight focalizează automat utilizatorul chiar și atunci când se deplasează, în timp ce inovațiile precum RingLight 4 vor corecta automat iluminarea slabă.

Zone Vibe sunt niște G435-uri pentru non-gameri

Căștile Zone Vibe de la Logitech vin oarecum în completarea acestui set, oferind calitate mare și o construcție robustă sub forma unor căști care cântăresc doar 185 de grame. Acestea sunt realizate dintr-o țesătură moale de tricot și spumă cu memorie. Producătorul s-a concentrat mult pe confort, mai ales pentru cei care folosesc căștile ore în șir, astfel nu ar trebui să fie deloc deranjante în utilizarea pe termen lung. Seria include trei produse: Logitech Zone Vibe 100125 și Wireless. Iar pentru cei care susțin că le-au mai văzut undeva, nu se aruncă deloc departe de Logitech G435 Wireless, căști despre care am vorbit acum un an.

Logitech Brio 500 si Zone Vibe comunicat de presa

Disponibilitate și preț

Seria de camere web Brio 500 și căștile Zone Vibe 100 și 125 vor fi disponibile la nivel global în septembrie 2022 pe logitech.com și la magazinele de specialitate. Căștile Zone Vibe Wireless vor fi disponibile în decembrie prin intermediul acelorași canale de vânzare. Prețul pentru camera web este de 689.90 LEI, iar căștile încep la 539.90 LEI pentru Vibe 100, în timp ce Vibe 125 și Wireless au același preț de 689.90 LEI.

Marinake

Andrei mă numesc, dar lumea mă cunoaște drept Marinake. Am terminat ceva facultate de publicitate, însă drumurile mele nu au condus niciodată spre acest domeniu... așa că mă aflu aici și acum. După câțiva ani în care am tot migrat de pe o platformă pe alta și mi-am lăsat amprenta, scrisă, peste tot unde am apucat, am poposit la Zona. Scrierile mele includ recenzii de jocuri și hardware, cât și produse lifestyle. Când nu scriu review-uri, mă veți găsi adesea cu o cafea în mână, scriind despre ăle mai noi știri din industria tech și nu numai.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button