PC

Logitech anunță MX Sound, un sistem audio pe bluetooth din gama premium

Logitech continuă și astăzi seria de dezvăluiri din cadrul IFA, de această dată cu un sistem audio premium pentru birou, cu un sunet compact și design elegant.

La noul sistem de sunet MX Sound se pot conecta două surse audio prin Bluetooth și/sau una prin cablu audio de 3.5 mm, comutarea între ele făcându-se foarte ușor cu ajutorul tehnologiei Logitech Easy-Switch: pur și simplu puneți pe pauză una dintre sursele audio conectate și dați play la alta; sistemul inteligent va ști să comute automat între sursele audio.

Cu o putere de 24 W (12 Watt RMS), difuzoare superioare și un canal reflex amplasat pe spatele boxei, MX Sound livrează o calitate audio ridicată având un bass care reproduce cu precizie sunetul. O înclinare pe spate de 10 grade este concepută pentru a puta oferi utilizatorului de la birou o experiență ideală a sunetului.

Ajustarea volumului se face cu ajutorul controlului tactil prin atingerea ușoară a părții frontale, iluminate din spate. Pentru a conserva energia, boxele intră automat în stand-by după o perioadă de 20 minute.

Noul sistem audio face parte din gama premium, iar acest aspect este cel mai clar evidențiat de calitatea materialelor folosite în construcția sa. Inelele argintii îmbrăcate într-o pânză de calitate superioară, controlul tactil și design-ul elegant fac din MX Sound o alegere numai bună pentru orice birou de office. Aspectul premium și design-ul atrăgător poate fi complementat foarte bine de tastatura Logitech CRAFT prezentată ieri.

Philippe Depallens, Vice Președinte și Manager General în cadrul Logitech Audio, descrie sistemul MX Sound astfel:

Cu MX Sound puteți acum să vă bucurați de un sunet extraordinar într-un produs proiectat să completeze cel mai arătos birou. Acest sistem audio a fost proiectat de la zero pentru a oferi o experiență captivantă indiferent dacă sunetul provine de la calculator, smartphone sau tabletă.

Logitech MX Sound va fi disponibil începând cu sfârșitul lunii septembrie pe Logitech.com la prețul recomandat de 99,99 euro.

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button