Tech&ITPCRSS PaginaDeMediaTECH

Lista completa de probleme pe care le are Windows 10 versiunea 2004

Ce trebuie sa stiti inainte de update

Chiar mai ieri ce vorbeam despre ce aduce nou versiunea 2004 a lui Windows 10. Sistemul de operare de la Microsoft tocmai a primit cel mai mare update de la cel din Mai 2019 incoace. Chiar daca multi au sperat ca acest update va fi lipsit de probleme, ei bine, e Windows pana la urma. Asadar, in acest articol voi lista o lista completa cu problemele pe care le are versiunea noua pentru a sti daca e cazul sa faceti update sau nu.

Trebuie s-o zic din capul locului; multe dintre problemele astea sunt legate de configuratii hardware slabe. Daca aveti un PC de gaming cat de cat actual sau un laptop mai nou de 2010, cred ca puteti face update-ul fara nici un fel de problema

Windows 10 versiunea 2004 – Lista de probleme postata de Microsoft

Nr. Descriere Problema
1
Raportarea de corupere DISM ar putea fi in continuare prezenta: Dupa utilizarea Deployment Image Servicing and Management (DISM.exe) ai putea primi un raport de la aplicatie care spune ca exista in continuare probleme. Asta se intampla si atunci cand totul este in regula.
2
Ratele de refresh variabile ar putea functiona deficitar pe dispozitive ce folosesc iGPU Intel: Intel si Microsoft au gasit probleme de incompatibilitate folosind un monitor cu refresh rate variabil (VRR) alaturi de o placa grafica integrata pe Windows 10 versiunea 2004 (Update-ul din Mai 2020).
3
Dificultati la conectarea mai multor dispozitive Bluetooth: Realtek si Microsoft au gasit probleme de incompatibilitate cu anumite drivere Bluetooth dupa noul update. Dispozitivele afectate nu vor putea sa accepte mai mult de o conexiune Bluetooth odata.
4
Erori sau probleme dupa update cu dispozitivele audio Conexant ISST: Synaptics si Microsoft au gasit probleme de incompatibilitate cu anumite versiuni de drivere audio Conexant ISST.
5
Erori sau probleme dupa update cu dispozitivele audio Conexant: Synaptics si Microsoft au gasit probleme de incompatibilitate cu anumite versiuni de drivere audio Conexant.
6
Posibile probleme folosind ImeMode pentru a controla modul IME a campurilor de text individuale: unele aplicatii care folosesc ImeMode pentru a controla Input Method Editor ar putea intampina probleme.
7
Probleme la conectarea si deconectarea unui dock Thunderbolt: Intel si Microsoft au descoperit ca Windows 10 versiunea 2004 ar putea cauza probleme in momentul in care un dock ThunderBolt este conectat/deconectat, cauzand inghetarea ecranului.
8
Erori sau restarturi neasteptate pentru unele dispozitive ce folosesc Always On, Always Connected: Unele dispozitive care folosesc caracteristica Always On, Always Connected ar putea intampina probleme dupa noul update. Printre acestea se numara Microsoft Surface Pro 7 si Microsoft Surface Laptop 3.
9
Aplicatiile si jocurile care folosesc GameInput Redistributable nu vor primi comenzi de la mouse: Chiar daca putine la numar, aplicatiile care folosesc acest pachet nu vor primi input din partea mouse-ului.
10
Probleme la actualizarea sau pornirea dispozitivelor atunci cand aksfridge.sys sau aksdf.sys sunt prezente: O problema de incompatibilitate a fost gasite odata cu noul update. Aceasta afecteaza fisierele askfridge.sys su askdf.sys.
11
Probleme cu driverele vechi de la NVIDIA: Windows 10 versiunea 2004 va avea probleme care vor rezulta in blue screen sau erori similare atunci cand sunt utilizare drivere NVIDIA 358.00 sau mai vechi.

 

Windows 10 versiunea 2004 pare o distributie stabila

Chiar daca sunt cateva probleme gasite de Microsoft si ar putea exista si altele pe care nu le stim inca, noua versiune de Windows 10 pare a fi ok din punct de vedere al stabilitatii. Daca ati citit lista si nu recunoasteti multe dintre lucrurile listate, inseamna ca nu le folositi, deci nu veti avea probleme. Cel putin din punctul meu de vedere, este ok. Singura dificultate va fi conectarea a doua controllere de Xbox One prin Bluetooth.

Ca de obicei, nu va pot recomanda altceva decat sa va interesati putin inainte de update. In acest fel puteti evita eventualele probleme ce ar putea aparea. Personal insa, cred ca avem cea mai buna versiune a sistemului de operare de pana acum chiar in fata noastra. O sa fac update-ul in weekend; urati-mi noroc! 🙂

Marinake

Andrei mă numesc, dar lumea mă cunoaște drept Marinake. Am terminat ceva facultate de publicitate, însă drumurile mele nu au condus niciodată spre acest domeniu... așa că mă aflu aici și acum. După câțiva ani în care am tot migrat de pe o platformă pe alta și mi-am lăsat amprenta, scrisă, peste tot unde am apucat, am poposit la Zona. Scrierile mele includ recenzii de jocuri și hardware, cât și produse lifestyle. Când nu scriu review-uri, mă veți găsi adesea cu o cafea în mână, scriind despre ăle mai noi știri din industria tech și nu numai.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button