Știri IT

LinkedIn adaugă noi tool-uri pentru conținutul vizual

Dacă folosești LinkedIn și activezi în domeniul vizualului (sau vrei să o faci și cauți oportunități), platforma tocmai ți-a făcut viața mai ușoară. Creatorii de conținut vor dispune de noi modalități de a crea postări și de a-și promova paginile personale dinafara site-ului. Vă voi detalia mai jos ce presupun mai exact aceste lucruri.

În primul rând, LinkedIn au adăugat un feature numit „Templates„, care permite utilizatorilor să creeze postări cu text și elemente grafice cu ajutorul unor template-uri care pot fi personalizate în mai multe moduri, cu scopul de a fi mai atrăgătoare pentru privitori. Această caracteristică va fi disponibilă în următoarele săptămâni și dă posibilitatea creatorilor de conținut să aleagă dintr-o multitudine de fundaluri și font-uri.

Un alt feature destul de simplu (dar important) care face parte din acest update este adăugarea de link-uri în postări, link-uri care pot fi puse chiar peste imaginile respective. Astfel, utilizatorul va putea să își promoveze mai ușor paginile personale, fie că vorbim de un blog, de un portofoliu sau de o afacere, lucru de care o platformă ca LinkedIn chiar avea nevoie.

Pe lângă aceste două lucruri, cei de la LinkedIn au mai adăugat un feature numit „Carousels„. Acesta este un nou format de conținut care îți dă posibilitatea să creezi postări cu imagini și videoclipuri între care se poate da swipe, așa cum am fost obișnuiți și pe Instagram, spre exemplu.

Update-ul ăsta nu poate decât să mă bucure, pentru că am simțit de mai multe ori că LinkedIn nu este suficient de prietenos pentru cei din domeniul vizual. Aceste noi implementări se întâmplă ca urmare a faptului că cei de la LinkedIn au observat o creștere constantă a cantității de conținut vizual distribuit pe platformă și indică preocuparea dezvoltatorilor pentru evoluția LinkedIn.

Matei Pană

Mereu am fost o persoană creativă, iar odată aterizat la Zona m-am trezit într-un mediu foarte prietenos în care mă pot defășura liber. Fie că vorbim despre redactat de știri și recenzii, ori editare video, filmat sau diverse treburi mici de prin birou, sunt mereu dispus să mă implic și să învăț lucruri noi. Iar când nu fac asta, fie sunt cu chitara în brațe repetând, fie mă delectez cu vreun joc.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button