PC&ConsolesGamingȘtiriTech&IT

Librăria GeForce NOW se mărește cu încă 7 titluri proaspete

Pentru mulți, gaming-ul în cloud a ajuns să fie singura opțiune viabilă pentru a juca cele mai noi și demanding titluri la o calitate bună. Dacă și tu te afli în această categorie, am o veste bună! Librăria și așa destul de mare a serviciului GeForce NOW se mărește cu 7 noi titluri noi, care mai de care mai interesante.

Cel mai important titlu nou de pe GeForce NOW este, fără îndoială, Tom Clancy’s The Division 2, un titlu mai vechi de la Ubisoft, dar care abia acum își face drum pe Steam. Asemănător predecesorului său, The Division 2 este un looter-shooter 3rd person care a fost bine primit atât de critici cât și de fani. Acțiunea se petrece într-un Washington DC post apocaliptic iar din punct de vedere grafic jocul arată chiar bine.

În continuare, majoritatea jocurilor noi care ajung pe GeForce NOW sunt de la un singur publisher: THQ Nordic. Urmărește călătoria unui fost cavaler în The Valiant, sau joacă drept Crypto în titlurile de acțiune-aventură Destroy All Humans! și Destroy All Humans! 2: Reprobed. Mergi la vânătoare cu prietenii în Way of the Hunter sau devino un șofer profesionist în MX vs ATV Legends. Lista completă a jocurilor noi mai jos:

Iar cu noul abonament GeForce NOW Ultimate care urmează să se lanseze în curând, abonații serviciului vor putea să se joace jocurile lor favorite de PC la o performanță nemaiîntâlnită în cloud, cu streaming de pana la 240 FPS cu NVIDIA Reflex, sau până la 4K 120 FPS cu suport pentru RTX ON și DLSS 3, alături de suport pentru ecrane ultrawide.

Tudor Bostan

De la compunerile din clasele primare citite în fața clasei, până la timpul meu petrecut în presă, de mic am avut o pasiune pentru scris. Sunt student la o facultate de inginerie iar la Zona redactez știri din gaming și tech, presărate cu câte o recenzie pe ici-colo. Când nu scriu pentru site, mă prinde soarele dimineții în World of Warcraft sau în orice alt joc bun lansat recent.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button