GamingPC&ConsolesȘtiri

Cele mai populare jocuri de pe GeForce NOW și idei de titluri de jucat de sărbători

Deja simt mirosul concediului de sărbători, care pentru mine reprezintă (pe lângă masa în familie și timpul petrecut cu cei dragi) și o oportunitate foarte bună să ajung la zi cu lista de jocuri pe care vreau să le joc, dar nu am avut timp până acum.

Și am de unde alege, pentru că pe GeForce NOW găsesc peste 1.400 de titluri gata să fie jucate. Și dacă tot e finalul anului, hai să vedem unele dintre cele mai populare jocuri de pe platformă.

Unele dintre cele mai jucate titluri au fost titluri de acțiune, precum update-ul de ultimă generație pentru The Witcher 3: Wild Hunt, Battlefield 2042 și Mass Effect, precum și jocuri imersive precum Marvel’s Midnight Suns, Warhammer 40,000:Darktide și Cyberpunk 2077.

Cei care au vrut mai multă competiție s-au îndreptat spre titluri precum Destiny 2, Rocket League și Fortnite, în timp ce It Takes Two a fost lăudat pentru atmosfera relaxată, senzația colaborare și pentru experiența în sine.

Există câte ceva pentru fiecare în cloud, iar cei care caută un cadou de ultim moment pentru gamerii din viața lor îl pot găsi prin intermediul unui gift card digital pentru abonamentele GeForce NOW. Membrii RTX 3080 și Priority primesc beneficiul serverelor cu prioritate pentru acces mai rapid la jocuri, sesiuni extinse de joacă și RTX ON în jocuri compatibile pentru a duce experiența de joc la următorul nivel de calitate.

De asemenea, Ubisoft oferă o lună de abonament GeForce NOW Priority gratuit pentru anumiți abonați Ubisoft+ Multi Access. Utilizatorii compatibili vor primi un e-mail de la Ubisoft săptămâna aceasta cu detalii despre cum să acceseze această ofertă.

Și la fix pentru sezonul de sărbători, noul DLC Monopoly Madness va face gamerii să devină cei mai celebri magnați imobiliari din Dino City. Pe lângă asta, un nou titlu ajunge în librăria GeForce NOW: Dinkum (Steam).

Tudor Bostan

De la compunerile din clasele primare citite în fața clasei, până la timpul meu petrecut în presă, de mic am avut o pasiune pentru scris. Sunt student la o facultate de inginerie iar la Zona redactez știri din gaming și tech, presărate cu câte o recenzie pe ici-colo. Când nu scriu pentru site, mă prinde soarele dimineții în World of Warcraft sau în orice alt joc bun lansat recent.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button