TECHTech&ITTelefoane

LG nu va lansa prea curând un telefon pliabil

Mobile World Congress 2019 este aproape, iar în cadrul evenimentului ar trebui să vedem un număr foarte mare de telefoane pliabile. Însă un producător ce ar trebui să aibă unul prezent la eveniment anunță că s-a răzgândit oarecum când vine vorba de lansarea sa în viitorul apropiat.

Acel producător este chiar LG. Într-o conferință de presă de săptămâna trecută, compania a confirmat că avea de gând până acum să lanseze un telefon pliabil concomitent cu cel 5G, însă planurile sale s-au schimbat între timp. Pe moment strategia companiei este fixată asupra recuperării poziției sale pe piața de telefonie mobilă, iar un telefon pliabil nu se mulează pe moment acestei inițiative. Există totuși speranța că un model 5G va ajuta la revenirea sa în centrul atenției.

LG nu a prezentat încă pe larg conceptul său pentru un telefon pliabil, însă urme ale sale au fost găsite prin diverse brevete. Iar în cazul în care nu s-au schimbat complet planurile, telefonul cu pricina tot ar trebui să aibă parte măcar de o scurtă prezentare în cadrul evenimentului MWC de săptămâna viitoare.

Mobile World Congress 2019 va începe în ziua de 25 februarie, în Barcelona, și va aduce la un loc cei mai mari producători de telefoane mobile din lume, fiecare întrecându-se pentru atenția publicului cu dispozitive noi și probabil foarte scumpe.

[Engadget]

 

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button