RSS PaginaDeMediaȘtiri ITTelefoane

LG lucrează la propriul telefon pliabil

LG pare a fi cea mai recentă companie care se gândește să intre în domeniul telefoanelor pliabile. Compania a înregistrat un brevet la finalul anului trecut, care a fost descoperit recent, pentru ceva descris ca fiind un terminal mobil cu evidente proprietăți flexibile.

Mobilul este făcut să fie îndoit în două, mulțumită unei balamale cu patru elemenți, descrisă ca fiind similară cu cea găsită în Surface Book. Diagramele nu indică exact cum va arăta telefonul atunci când este închis complet, sau ce funcționalitate va avea în acest mod. Ecranul este făcut să se închidă atunci când dispozitivul este închis, dar prezintă o cameră exterioară care pare că poate fi folosită și când ansamblul este îndoit în două. Telefonul LG descris în brevet mai dispune de două difuzoare, două antene și două microfoane, așa că este gândit să funcționeze bine, nu doar să fie un telefon normal pe care cineva l-a rupt în două.

 

Clar, fanii mobilelor cu clapetă cu siguranță vor avea un viitor plin de bucurie, din moment ce LG este departe de a fi singura companie care încearcă să dezvolte un astfel de produs. Urmează să vedem cine va fi primul pe piață, cine va crea cel mai bun dispozitiv, și care modele vor fi date uitării când Apple inevitabil va lansa propriul telefon cu ecran flexibil.

[GSM Arena]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button