TelefoaneRSS PaginaDeMedia

LG ar putea furniza panourile pentru noul iPhone pliabil

După Samsung, Huawei și Motorola trebuie să vină și un iPhone pliabil, căci așa funcționează Universul. La fel ca majoritatea produăctorilor de pe piață, Apple are nevoie de un furnizor eficient, care să echilibreze performanța și costul de producție.

Conform publicației Korea Times, LG ar putea fi compania pe care Apple se va baza pentru a-și putea lansa într-un an sau doi noul său iPhone pliabil. Aici intervine, însă, și Samsung. Cel din urmă are la purtător tehnologia LTPO  (low temperature polycrystalline oxide) pe care Apple o vrea pentru și panourile OLED ale smartphone-ului contorsionist, nu doar pe iPhone 13.

Așadar, Samsung va fi furnizorul principal pentru Apple, ceea ce înseamnă că cel puțin primele modele vor încorpora tehnologia sud-coreenilor. La polul opus, și vecinii de la LG vor oferi o mână de ajutor, în sensul că Apple vrea să reducă pe cât de mult posibil din costurile de achiziție, asigurându-se totodată și de un randament crescut într-ale producției.

De asemenea, Apple speră că LG va putea contribui sa fabricarea unor panouri mult mai subțiri pentru viitorul iPhone pliabil. În ciuda render-urilor inițiale, se spune că acesta va avea un design de tip clamshell, similar cu Samsung Galaxy Z Flip, dar nu va fi la fel de butucănos sau voluminos.

Din moment ce Apple începe deja să adopte tehnologia LTPO, iar LG Display investește în asigurarea unui randament stabil de producție a ecranelor LTPO OLED în cadrul fabricii E6 din Paju, este posibil ca LG să devină furnizor pentru ecranele acestui model de iPhone pliabil. Reprezentanții LG

 

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button