TelefoaneRSS PaginaDeMediaTech&IT

iPhone 13 Pro și Pro Max vor avea ecrane de 120Hz produse de Samsung

Să îi primim călduros pe cei de la Apple în anul 2018!

Toamna aceasta am fost martorii unei lansări foarte interesante din partea Apple. Noua serie de smartphone-uri a producătorului a readus un design iubit de utilizatori, însă a avut și multe neajunsuri. Poate cea mai dezamăgitoare chestiune a fost fix ecranul care are aceeași rată de refresh de 60Hz. Iar pentru un flagship ieșit în a doua jumătate a lui 2020 este destul de rușinos. Însă iPhone 13 Pro și Pro Max par că vor încerca să salveze față companiei când vine vorba de ecrane. Se pare că noile terminale vor folosi ecrane la 120Hz produse de Samsung; da, da, competitorul principal pe zona de smartphone.

Situația aceasta va fi însă temporară, astfel din 2022 ecranele cu care Apple își va echipa telefoanele vor fi furnizate de LG. Până atunci, se pare că producătorul american este nevoit să colaboreze cu rivalul de moarte pentru a intra în anul 2018 și să „revoluționeze ecranul de telefon așa cum îl știam” prin introducerea display-ului la 120Hz pe modelele flagship. În același timp, iPhone 13 standard va avea tot un panou bătrân de 60Hz. Ia zi-ne tu Apple, zi-ne cum inovezi!

Apple și partenerii – O poveste de dragoste cu năbădăi

Rapoartele spun că Apple lucrează în acest moment cu trei producători de ecrane pentru dispozitivele sale. iPhone 13 Pro și Pro Max vor avea panouri Samsung, LG se va ocupa de distribuție de anul viitor, iar ecranele de pe modelele standard ale generației următoare vor fi furnizate de BOE, un producător chinez care în trecut a picat testele de calitate ale companiei americane.

Cu toate acestea, statisticile arată că Apple își va depăși propriul record de vânzări în 2021. Să fiu sincer, înțeleg de ce se întâmplă asta: producătorii concurenți au o plajă atât de mare de dispozitive încât a devenit foarte dificil să alegi un model anume. Cu un iPhone 13 spre exemplu, cumpărătorii vor merge la sigur cu unul dintre cele maxim patru modele disponibile. Iar experiența oferită de iOS este în continuare foarte bună, deci publicul companiei va rămâne prin preajmă mult timp.

Marinake

Andrei mă numesc, dar lumea mă cunoaște drept Marinake. Am terminat ceva facultate de publicitate, dar drumurile mele nu au condus niciodată spre acest domeniu așa că mă aflu aici și acum. După câțiva ani în care am tot migrat de pe o platformă pe alta și mi-am lăsat amprenta, scrisă, peste tot unde am apucat, am poposit la Zona. Scrierile mele includ recenzii de jocuri și hardware, cât și produse lifestyle. Când nu scriu review-uri, mă veți găsi adesea cu o cafea în mână, scriind despre ăle mai noi știri din industria tech și nu numai.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button