Știri ITTECHTelefoane

Lenovo Z5 Pro promite să aibă un ecran foarte mare

După câteva zvonuri și leak-uri, au fost anunțate informații oficiale despre noul telefon Lenovo Z5 Pro.

Telefonul promite să ofere un ecran care acoperă 95% din suprafața frontală a dispozitivului, având margini foarte înguste și fără vreo cameră secundară evidentă. Ansamblul de camere poate fi activat printr-un sistem de glisare, și este compus din două camere frontale , de 16 și 8 megapixeli, alături de un senzor infraroșu pentru recunoaștere facială. Camerele principale sunt de 16 și 24 megapixeli.

Ecranul în sine are o diagonală de 6.39 inch, dar fără ca telefonul în sine să fie imens, din moment ce acoperă atât de mult din suprafața dispozitivului. Rezoluția sa este de 2340×1080, având același format ca majoritatea telefoanelor de acest tip. Ecranul are inclus și un senzor de amprente.

Pe partea de hardware, telefonul folosește doar un Snapdragon 710, cu 6GB de RAM și 64GB de stocare, sau 128GB, în funcție de preferință. Bateria sa este de 3350mAh.

Poate din cauza chipset-ului mai firav, Lenovo Z5 Pro este ceva mai ieftin în comparație cu marea majoritate a telefoanelor glisante cu senzor de amprente inclus în ecranul masiv. Prețul său la precomandă este, în China, de aproximativ 287 de dolari pentru modelul cu 64GB și de 330 de dolari pentru modelul cu 128GB. Lansarea va avea loc săptămâna viitoare, în China. Telefonul probabil va ajunge și în restul lumii într-o variantă sau alta.

[GSM Arena]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button