TECHTech&ITTelefoane

Detalii despre Lenovo Z5

Săptămâna viitoare am putea avea parte de o surpriză mare de la Lenovo, sub forma noului telefon Z5, sau posibil ZUK Z5.

Dezvăluirea oficială și lansarea ar trebui să aibă loc în jurul zilei de 5 iunie, iar telefonul are câteva caracteristici oarecum ieșite din comun. Lenovo ar urma să încerce să producă un telefon a cărui suprafață frontală este acoperită de ecran în proporție de 95%. Pentru ceva context, telefonul Essential era cam la topul listei de până acum, cu aproape 85%. Ca urmare, Z5-ul ar trebui să fie în mare parte ecran. Desigur, inevitabil în acest număr mai încape și o urmă de marketing, modele ca Xiaomi Mi Mix fiind lăudate de producător ca având peste 90% din suprafața frontală acoperită de ecran, dar în realitate având sub 84%.

Pe lângă asta, Lenovo Z5 mai promite să aibă și o baterie ce poate menține telefonul activ în modul de standby pentru 45 de zile. Exista și zvonul că ar avea 4TB de stocare, dar după ceva săpare, îmi pare rău să spun ca această parte nu pare a fi adevărată. Dar era frumos să fie, nu de alta, dar la cât de mult spațiu consumă aplicațiile de Android, și cât de oribil este sistemul de operare cu folosirea cardurilor SD, 4TB ar fi prins numai bine.

Nu sunt disponibile imagini concrete cu noul telefon deocamdată, iar informațiile vin în mare parte de la micile indicii tot oferite de companie. Detalii concrete vom vedea săptămâna viitoare.

[Flipboard]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button