TelefoaneRSS PaginaDeMedia

Lenovo Legion Phone Duel 2 se transformă din telefon în controller cu ecran

Probabil că mentalitatea producătorilor de telefoane de gaming este cam asa: „Dacă tot avem cloud de la GeForce NOW și Xbox Game Pass, de ce să nu scoatem și noi cărămizi portabile pe care să se joace inclusiv titluri native tot poporul”? La ce altceva ți-ar trebui 18GB de RAM pe un telefon? Ca să vezi câte ferestre de Google Chrome poți ține deschise pe splitscreen? Habar nu am, dar am observat că și Lenovo se alătură competiției, de data aceasta cu un model care vrea să le întreacă pe toate ca rată de răspuns a ecranului și ca…Număr de butoane?

Lenovo Legion Phone Duel 2 este acel tip de smartphone care nu este smartphone, ci un controller cu ecran, echivalentul unui DualSense cu touchpad în care îți fixezi privirea atunci când te joci. Ironic, nu-i așa? Modelul acesta de la Lenovo are un total de opt butoane virtuale, denumite „octa-triggers”. Acestea sunt amplasate pe aproape întreaga suprafață a telefonului, adică patru shouler-keys ultrasonice, care țin loc de trigger-ele tradiționale, două butoane pe spate și două butoane in-display, unde ecranul, la rândul său, are un touch sampling rate de 720Hz, aproape dublu față de ROG Phone 5 de la ASUS.

Lenovo Legion Phone Duel 2 ar trebui să fie ținut în landscape inclusiv în buzunar…

De parcă nu era de așteptat, Lenovo Legion Phone Duel 2 încorporează un Qualcomm Snapdragon 888, cu un refresh rate egal spre ceva mai micuț față de competiție – 144Hz. Și pentru că smartphone-ul ăsta este proiectat de așa natură încât să-l folosești obsesiv și să-l visezi în moul landscape, Lenovo include, la fel ca la predecesorul său, o cameră de selfie pop-up de 44MP. Ca ecran, display-ul AMOLED full HD de 6.92 inci este puțintel mai mare decât cel de pe ROG Phone 5 și suportă HDR 10+.Lenovo Legion Phone Duel 2

Dacă este destinat gaming-ului, atunci Lenovo Legion Phone Duel 2 ar trebui să aibă și ceva sistem de răcire mai răsărit. Procesorul, amplasat pe mijloc, este flancat de douăa ventilatoare turbo, astfel încât să nu-ți transformi degetele în mici arși pe grătar. Bateria de 5,500mAh este împărțită în două unități și se bucură de încărcare rapidă la 90W prin unul din cele două porturi USB-C oferite.

Prima configurație a Lenovo Legion Phone Duel 2 este cea de 16GB/512GB și va sosi mai întâi în China. Dacă sunteți curioși de preț, modelul va costa 999 de euro cu tot cu charging dock-ul, iar dacă optați pentru pachetul fără accesorii, prețul scade la 799 de euro.

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button