TelefoaneGamingMobileRSS PaginaDeMedia

RedMagic 6 Pro este un telefon de gaming cu 18GB RAM lipsit de sens

Când vorbesc despre cel mai puternic telefon de pe piață, mulți se gândesc la flagship-uri de la Samsung sau Apple, însă astăzi aruncăm o privire la RedMagic 6 Pro de la ZTE nubia. Noul telefon al companiei chinezești oferă cele mai tari specificații pe care le-am văzut vreodată pe un telefon și reușește să fie atât de overkill încât ar putea fi interesant.

Telefonul urmează rețeta clasică: cel mai nou chipset Snapdragon de la Qualcomm, capacitate de stocare mare și multă memorie RAM. Mai exact vreo 18GB de memorie RAM. În comparație cu modele precum Galaxy S21, noul RedMagic 6 Pro este un telefon de gaming. Iar într-un fel, putem spune că specificațiile aproape SF au sens.

ZTE nubia RedMagic 6 Pro – Specificații

  • Display: AMOLED, 6.8″, 1080 x 2400 pixeli, 165Hz
  • Chipset: Snapdragon 888 (CPU octa-core + GPU Andreno 660)
  • Memorie: 18GB RAM, 512GB UFS 3.1
  • Camera principală: Sistem Triple Camera (64MP Wide + 8MP Ultra-Wide + 2MP Macro), HDR, 8K@30FPS, 4K@60FPS, 1080p@240FPS
  • Camera frontală: 8MP Wide, HDR, 1080p@30FPS
  • Baterie: Li-Po 4500mAh, Fast-Charging 120W (50% în 5 minute)
  • Conectivitate: 5G, Wi-Fi 6, Bluetooth 5.1, USB Type-C
  • Construcție: 169 x 77.1 x 9.8mm, 220g

Și nu putea să fie un telefon de gaming ca la carte dacă nu avea și ceva caracteristici mai ieșite din comun. Astfel, RedMagic 6 Pro vine și cu un sistem de răcire activ, cu un ventilator care asigură un flux de aer rece peste procesor, astfel performanța să nu fie afectată de thermal throttling. Acest sistem se numește ICE 6.0 Multi-Dimensional Cooling și combină ventilatorul cu o așa numită Vapor Chamber.

ZTE nubia RedMagic 6 Pro ICE 6.0

La finalul zilei, nu este decât o prostie de telefon chinezesc cu aspect chicios

Nu pot să neg: ZTE nubia RedMagic 6 Pro este un telefon foarte puternic și o reușită tehnologică; dar cam atât. În schimb, tot ce îmi inspiră acest telefon de gaming nu este decât risipă: de materiale, de timp și de idei. Aspectul este cel mult acceptabil, software-ul probabil va fi la pământ, iar toate aceste specificații vor fi irosite în PUBG Mobile jucat de pe touchscreen pentru ca nu văd cum ai putea adăuga accesorii speciale precum cele oferite de Republic of Gamers împreună cu ROG Phone 3. Astfel, nu doar că este un telefon prea puternic, ci este aproape inutil.

Marinake

Andrei mă numesc, dar lumea mă cunoaște drept Marinake. Am terminat ceva facultate de publicitate, dar drumurile mele nu au condus niciodată spre acest domeniu așa că mă aflu aici și acum. După câțiva ani în care am tot migrat de pe o platformă pe alta și mi-am lăsat amprenta, scrisă, peste tot unde am apucat, am poposit la Zona. Scrierile mele includ recenzii de jocuri și hardware, cât și produse lifestyle. Când nu scriu review-uri, mă veți găsi adesea cu o cafea în mână, scriind despre ăle mai noi știri din industria tech și nu numai.

Articole asemanatoare

Back to top button