TelefoaneGamingMobileRSS PaginaDeMedia

RedMagic 6 Pro este un telefon de gaming cu 18GB RAM lipsit de sens

Când vorbesc despre cel mai puternic telefon de pe piață, mulți se gândesc la flagship-uri de la Samsung sau Apple, însă astăzi aruncăm o privire la RedMagic 6 Pro de la ZTE nubia. Noul telefon al companiei chinezești oferă cele mai tari specificații pe care le-am văzut vreodată pe un telefon și reușește să fie atât de overkill încât ar putea fi interesant.

Telefonul urmează rețeta clasică: cel mai nou chipset Snapdragon de la Qualcomm, capacitate de stocare mare și multă memorie RAM. Mai exact vreo 18GB de memorie RAM. În comparație cu modele precum Galaxy S21, noul RedMagic 6 Pro este un telefon de gaming. Iar într-un fel, putem spune că specificațiile aproape SF au sens.

ZTE nubia RedMagic 6 Pro – Specificații

  • Display: AMOLED, 6.8″, 1080 x 2400 pixeli, 165Hz
  • Chipset: Snapdragon 888 (CPU octa-core + GPU Andreno 660)
  • Memorie: 18GB RAM, 512GB UFS 3.1
  • Camera principală: Sistem Triple Camera (64MP Wide + 8MP Ultra-Wide + 2MP Macro), HDR, 8K@30FPS, 4K@60FPS, 1080p@240FPS
  • Camera frontală: 8MP Wide, HDR, 1080p@30FPS
  • Baterie: Li-Po 4500mAh, Fast-Charging 120W (50% în 5 minute)
  • Conectivitate: 5G, Wi-Fi 6, Bluetooth 5.1, USB Type-C
  • Construcție: 169 x 77.1 x 9.8mm, 220g

Și nu putea să fie un telefon de gaming ca la carte dacă nu avea și ceva caracteristici mai ieșite din comun. Astfel, RedMagic 6 Pro vine și cu un sistem de răcire activ, cu un ventilator care asigură un flux de aer rece peste procesor, astfel performanța să nu fie afectată de thermal throttling. Acest sistem se numește ICE 6.0 Multi-Dimensional Cooling și combină ventilatorul cu o așa numită Vapor Chamber.

ZTE nubia RedMagic 6 Pro ICE 6.0

La finalul zilei, nu este decât o prostie de telefon chinezesc cu aspect chicios

Nu pot să neg: ZTE nubia RedMagic 6 Pro este un telefon foarte puternic și o reușită tehnologică; dar cam atât. În schimb, tot ce îmi inspiră acest telefon de gaming nu este decât risipă: de materiale, de timp și de idei. Aspectul este cel mult acceptabil, software-ul probabil va fi la pământ, iar toate aceste specificații vor fi irosite în PUBG Mobile jucat de pe touchscreen pentru ca nu văd cum ai putea adăuga accesorii speciale precum cele oferite de Republic of Gamers împreună cu ROG Phone 3. Astfel, nu doar că este un telefon prea puternic, ci este aproape inutil.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button