GamingPC&ConsolesRSS PaginaDeMedia

Personajele din Left 4 Dead vor fi disponibile gratuit în Zombie Army 4

Left 4 Dead este unul dintre cele mai influente jocuri cu zombie apărute vreodată, iar titluri precum Zombie Army 4: Dead War își trag inspirația din lumea creată de Turtle Rock Studios. Astăzi vorbim însă despre un crossover prin care Bill, Francis, Louis și Zoey își fac apariția în jocul survival dezvoltat de Rebellion.

Dacă Valve nu mai vrea Left 4 Dead, noi îl vrem!

Îmi pare bine să văd revenirea personajelor din primul joc Left 4 Dead, mai ales că Valve nu va mai face nimic cu ele prea curând, ori vreodată. Pe lângă conținutul crossover, Zombie Army 4 va primi și un nou Season Pass care va introduce o misiune nouă: Abaddon Asylum.

Nu am mai jucat de ceva timp un joc cu zombie pentru că subiectul este deja consumat în acest moment, dar Zombie Army 4 reușește să fie una dintre adaptările fericite care își trag inspirația din universul Left 4 Dead și jocuri de acest fel ar trebui să le arate celor de la Valve cât de iubite sunt titlurile create de ei și cine știe? Poate că prin mici presiuni precum aceasta, compania din spatele Steam va învăța să numere până la trei și să lanseze măcar un joc din cadrul unei serii care s-a încheiat abrupt: Half-Life, Portal sau Left 4 Dead.

Până una alta, vom primi un succesor spiritual al lui Left 4 Dead sub forma lui Left 4 Blood. Studioul este același (Turtle Rock) și promisiunea noului joc este că va readuce atmosfera care a consacrat duologia cu zombie publicată de Valve. Lansarea va avea loc pe data de 12 octombrie 2021, iar până atunci puteți arunca o privire peste Zombie Army 4 dacă sunteți interesați de un joc cu nemorți.

Articole asemanatoare

Back to top button