GamingPC&ConsolesȘtiri

League of Legends, Valorant și restul jocurilor de la Riot au ajuns pe Xbox Game Pass!

League of Legends este unul dintre cele mai jucate titluri din lume. În fiecare an, competițiile e-sports strâng laolaltă milioane de oameni care se uită cu sufletul la gură cum se dau bătălii crâncene pe top lane sau cum junglerul uneia dintre echipe ia cu asalt suportul care stă singur pe bot lane.

Dacă și tu te joci sau te-ai jucat vreodată, probabil că unul dintre cele mai enervante lucruri cu care te-ai confruntat este lipsa campionilor cu care să te joci, cel puțin la început. Sigur, în League of Legends sunt 162 de campioni în acest moment, dar dacă abia ți-ai făcut contul sau dacă nu ai mai jucat de mult, nu vei avea acces la toți, ci doar la o selecție destul de mică.

Și Microsoft vine cu o rezolvare la problema asta. Compania americană a încheiat un parteneriat cu Riot Games, studioul din spatele unor titluri precum League of Legends, Valorant, Legends of Runeterra și Teamfight Tactics pentru a aduce aceste jocuri pe Xbox Game Pass.

Dar lucrurile funcționează puțin diferit față de alte jocuri din Game Pass. În timp serviciul îți conferă acces la titluri pe care în mod normal ar fi trebuit să le plătești, toate jocurile din catalogul Riot Games sunt free to play. Prin abonamentul la Game Pass îți asiguri practic acces la toți campionii și eroii din toate jocurile, fără să fie nevoie să îi mai cumperi individual. Mai interesant este că abonamentul îți deblochează automat și eroii noi care apar constant în joc.

Un mic dezavantaj al acestei opțiuni este faptul că jocul nu te consideră drept proprietarul acelor campioni. Asta înseamnă că dacă vezi un skin care îți place mult și vrei să-l cumperi, va trebui să scoți din buzunar și pentru campionul în sine, chiar dacă tu poți să joci deja cu el prin Game Pass.

Astea fiind zise, mă bucur să zic că cel mai mișto serviciu pentru gameri a devenit și mai bun. Deja Microsoft îndeasă cât mai multe oferte de nerefuzat în abonament și abia aștept momentul când vom vedea și titluri precum Call of Duty, World of Warcraft sau Diablo pe Game Pass.

Tudor Bostan

De la compunerile din clasele primare citite în fața clasei, până la timpul meu petrecut în presă, de mic am avut o pasiune pentru scris. Sunt student la o facultate de inginerie iar la Zona redactez știri din gaming și tech, presărate cu câte o recenzie pe ici-colo. Când nu scriu pentru site, mă prinde soarele dimineții în World of Warcraft sau în orice alt joc bun lansat recent.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button