PC&Consoles

LawBreakers va fi gratuit în acest week-end

În cazul în care căutați un FPS nou de jucat, fără să cheltuiți ceva pe el, veți avea LawBreakers la dispoziție în acest week-end.

Chiar dacă jocul a fost lansat în această vară, are parte acum de un week-end gratuit, deoarece n-a avut cine știe ce succes până acum. De ce? Probabil pentru că publicul n-a fost prea bine informat despre ce exact este jocul, în ciuda beta testului public, și îl tot confundă cu încă o clonă de Overwatch. Ce e drept, încearcă să îi imite pe alocuri interfața, dar jocul este mai apropiat de Unreal Tournament și Quake 3 în ceea ce privește mecanicile de bază, decât de Overwatch.

Jocul va putea fi descărcat de pe Steam începând cu 28 septembrie și va putea fi jucat fără stres până pe 2 octombrie. Tot în această perioadă LawBreakers are parte de o reducere de preț, costând 22.50 euro. Iar de curând a primit un update important, care din păcate adaugă viață ce se regenerează, recompense pentru log-in zilnic și elemente care tare te fac să te întrebi dacă nu cumva studioul Boss Key a intrat sever în panică și încearcă orice poate pentru a salva jocul, culminând cu relansarea sa ca un FPS gratuit, cu elemente cosmetice ce pică în cutii ce pot fi desfăcute doar contra cost.

[PC Gamer]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button