Tech&ITRSS PaginaDeMediaTECH

Kingston se pregătește să lanseze module RAM DDR5 cu opțiune de overclock

Piața hardware se pregătește de sosirea memoriilor DDR5, care ne promit niște specificații interesante, deci am putea vedea si memorii cu frecvente de 6.400MHz care ar putea atinge chiar 10GHz. Lista de imbunatatiri nu se opreste insa doar la frecventa.

Ce caracteristici au memoriile RAM DDR5 de la Kingston?

Noua tehnologie va permite și capacități mai mari grație densității chip-urilor. Producătorii se așteaptă să vedem modul de RAM de pana la 256GB. DDR5-ul va funcționa la 1.1v, dar acesta pare a fi doar începutul.  Dezvoltatorii se mobilizează pentru lansare, iar printre aceștia se numără și Kingston, care estimează că va oferi publicului larg noile module în al treilea trimestru al acestui an.

Memoriile au fost trimise către partenerii Kingston, printre care se numără cunoscuți producători de plăci de bază, urmând ca aceștia să valideze integrarea memoriilor pe noile plăci de bază ce vor sosi în piață. Compania a dezvoltat noile memorii DDR5 cu un profil XMP prestabilit, dar permite producătorilor de plăci de bază să regleze manual circuitul integrat de gestionare a energiei (PMIC) dincolo de specificațiile DDR5 de 1.1V, permițând astfel flexibilitate maximă la overclock.

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button