Tech&IT

Kingston FURY lansează SODIMM-urile DDR5

Memoria DDR5 mai are până să fie adoptată în masă, dar este într-o evoluție constantă. Kingston FURY a pregătit astfel de module, dar gândite pentru cei care doresc să facă trecerea la DDR5 pe laptopurile sau PC-urile cu format mic (Small Form Factor). Vom avea de-a face, deci, cu SODIMM-uri Kingston FURY Impact, care oferă o capacitate maximă de 64GB.

Memoria DDR5 marchează începutul unui nou capitol în istoria calculatoarelor

Ce noutăți aduc SODIMM-urile Kingston FURY?

Kingston FURY Impact DDR5 este cu 50% mai rapid decât DDR4 pentru a oferi un boost în jocuri, randare și multitasking, în timp ce consumul său scăzut de energie și eficiență crescută va menține sistemul rece la 1,1V. SODIMM-urile în cauză includ certificare Intel XMP 3.0 și reunesc performanțele memoriei DDR5 într-un format subțire și compact.

Modulele Kingston FURY Impact au tehnologiile de overclocking Plug N Play și ECC on-die, ceea ce înseamnă că acceptă automat viteze de 4800MT/s la latențe mai mici decât DDR5-4800 standard. În acest fel, obțineți îmbunătățirea performanței sistemului fără a fi nevoie să activați un profil și mențineți integritatea datelor în timp ce atingeți viteze extreme. SODIMM-urile DDR5 ale producătorului vor fi disponibile ca module individuale de maxim 32GB sau de kit-uri de câte două module care ajung până la 64GB.

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button