Tech&ITGaming

Numărul de jucători activi pe serverele Activision a scăzut sub 100 de milioane

Autor: Matei Pană

Vești proaste pentru Activision: numărul playerilor activi a scăzut sub o sută de milioane, lucru care nu s-a mai întâmplat din anul 2019. În urma raportului celui de-al doilea trimestru al acestui an, titlurile Activision sunt jucate acum de 94 de milioane de utilizatori activi, spre deosebire de primul trimestru, când acest număr era de o sută de milioane. În primul trimestru al anului 2021, numărul de utilizatori activi a atins un maxim de 150 de milioane, în urma lansării lui Call of Duty Mobile în trimestrul precedent.

Este posibil ca situația celor de la Activision să se îmbunătățească din punctul de vedere al engagement-ului în ultimul trimestru al acestui an, adică atunci când compania plănuiește să lanseze Call of Duty Modern Warfare 2 împreună cu Call of Duty: Warzone 2.0, aceasta fiind o extensie a deja-existentului Warzone pe care Activision au anunțat-o ca parte a raportului financiar al primului trimestru din 2022. Să sperăm că după apariția acestor două titluri, numărul de utilizatori activi va crește din nou peste suta de milioane, dar rămâne însă de văzut cât timp se va putea menține acest număr peste sută.

Call of Duty Modern Warfare II va fi lansat pe 28 octombrie. Nu avem o dată exactă pentru Call of Duty: Warzone 2.0, dar Activision a spus că acesta va apărea în cursul acestui an. Ambele jocuri vor fi disponibile pe PS5, PS4, Xbox Series X/S și Xbox One. Pentru varianta de PC, vei putea pune mâna pe ambele jocuri prin intermediul Steam și Battle.net.

Contributors

Pe lângă echipa noastră uzuală de tocilari, colaborăm punctual cu diverși redactori și freelanceri la fel de pasionați ca și noi în ceea ce privește jocurile, gadget-urile și tehnologia, în general. Materialele scrise de aceștia sunt marcate cu denumirea Contributors și sunt evaluate cu atenție, pentru a ne asigura că vă oferim informații corecte și conținut de calitate, la standardele Zonei.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button