GamingPC&ConsolesRSS PaginaDeMedia

Zvon: Jocuri Sony, printre care și God of War și Bloodborne, vor ajunge pe PC

Sunt un om simplu. Văd și aud de jocuri Sony și imediat îmi pun toate speranțele în portări pentru PC, la fel cum emulez cu nerușinare titluri de PS3 și PS2. Ultimele zile au făcut ca un leaker destul de cunoscut să învie din morți (căci n-a mai postat de ceva vreme), iar postarea acesuia a făcut furori.

Potrivit acestui utilizator, (căci, în ziua de azi, leak-urile deja se transformă în jurnalism de primă clasă), o serie de jocuri Sony își vor face apariția și pe PC, iar printre acestea se numără niște titluri excepționale, dorite cu ardoare.

De ce s-a trezit să posteze tocmai acum, după mai bine de jumătate de an? Habar nu am, dar Bloodborne, Ghost of Tsushima, God of War și Uncharted sunt fix jocurile alea pentru care mi-aș vinde sufletul. Mai ales Bloodborne, ups…Iar God of War surprinde prin faptul că cei de la Santa Monica Studio sunt strânși cu ușa chiar de către Sony, în ceea ce privește portul pentru PC. Partea interesantă este că omul nostru nu numai că a trântit pe Twitter niște jocuri Sony importante, ci a menționat și că anunțul oficial va avea loc după lansarea pe PC a lui Days Gone.

Jocuri Sony Bloodborne

Jocuri Sony PC-ul are?

Odată cu lansarea portului Days Gone în aprilie, utilizatorul afirmă că fiecare joc din această listă va ajunge și pe PC la un interval de 2-3 luni, însă nu se știe ordinea exactă. Dacă zvonul se adeverește, eu unul pot spune că am asistat la cea de-a Doua Venire a lui Iisus și că nu voi mai ieși din casă pentru multă vreme. Dacă zvonul moare cu Twitter de gât, atunci invocăm formula ritualică tradițională „aia e” și mergem mai departe.

Făcând abstracție de absența sa îndelungată, CrazyLeaks a reușit totuși să prezică portarea pentru PC a lui Nioh 2, la fel cum Epic Games Store a devenit casă pentru Kingdom Hearts, deci hai să-i oferim omului măcar puțină încredere și la capitolul jocuri Sony, că nu strică.

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button