PC&ConsolesGamingRSS PaginaDeMedia

God of War – Când vom avea parte și de versiunea pentru PC…?

Trebuie să spunem lucrurilor pe nume. God of War (2018) face parte din acele titluri care trebuie, cu orice preț, să își facă loc și în colecția pentru PC.

Jocurile PS exclusive au deja o reputație mai mult sau mai puțin bună în ceea ce privește portările. Horizon Zero Dawn, Red Dead Redemption 2, chiar și Dark Souls. Problema este, însă, legată de fix acele titluri la care salivezi constant. Și cum nu îți pot fi îndeplinite toate dorințele, rămâi cu buza umflată și cu o oarecare speranță că undeva, cândva, se va anunța că Bloodborne, The Last of Us 2 și God of War vor ajunge și pe PC.

Sony intenționează să aducă tot mai multe titluri PS exclusive și în sânul familiei PC Master Race, dar oare se numără God of War printre candidați? Greu de spus. Anunțul companiei rămâne destul de vag, și nici creatorul simulatorului de parenting nu este prea încântat de situație, menționând că această tranziție nu depinde de el.

God of War pentru PC – Speranța moare ultima

Pe de altă parte, God of War 2 (poreclit și Ragnarok) are anul 2021 ca dată de lansare, deci ar fi șansă mică-mică să aflăm niște informații relevante legate de portare. Până la urmă, nu e o idee rea să lansezi și pe PC un joc pentru console premiat, cu câteva luni înainte ca sequel-ul să își facă apariția. Dar cine sunt eu să mă pun în calea deciziilor luate de consiliul străvechi al Sony?

La polul opus, câteva indicii de pe net aduc în discuție portarea lui The Last of Us 2. Job listing-ul din cadrul Naughty Dog ne aduce cu un pas mai aproape de o versiune pentru PC. Însă capodopera făurită de Santa Monica Studio este de negăsit, și asta e păcat.

Deci, când vine God of War și pe PC? Habar n-am. Foarte mulți ne dorim asta, inclusiv creatorul jocului, dar, în cele din urmă, totul depinde de Sony și de cât de dispusă este compania pentru a investi timp și resurse într-un astfel de port. Cu alte cuvinte, ne punem speranțele ca Sony să își respecte promisiunile cu privire la jocurile PS exclusive.

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button