Gaming

Cele mai așteptate jocuri de Playstation în 2023: Final Fantasy XVI, Spider Man 2 și multe altele

După ce 2022 a fost un an decent când vine vorba de lansări de jocuri, așa cum și Marinake a zis în cadrul prestigioasei ceremonii Playground GOTY, 2023 o să fie un an de 10 ori mai bun pentru gameri, în special cei care și-au luat un Playstation 5. Și uite că fix acum am primit și primul teaser de la Sony în legătură cele mai așteptate titluri în acest an.

playstation ffxvi

Vreau să încep cu titlurile exclusive de Playstation, pentru că mi se pare că alea sunt și cele mai interesante. În primul rând avem Final Fantasy XVI, cel mai nou joc care face parte din una dintre cele mai legendare serii din gaming. Din puținele informații pe care le avem, se pare că Final Fantasy 16 va fi exclusiv pe Playstation 5 doar pentru o perioadă de 6 luni, iar după va fi portat și pe alte platforme.

Cât despre combat, producătorul titlului a declarat că jocul va renunța la sistemul de bătălie turn-based în favoarea unui sistem axat mai mult pe acțiune, pentru a îl face mai interesant în fața gamerilor mai tineri. Data oficială de lansare a Final Fantasy XVI este 22 iunie 2023, deci nu mai avem atât de mult de așteptat până când ne vom putea aventura din nou într-o lume superbă închegată de o poveste pe cinste.

playstation spider man 2

Un alt joc dintr-o serie deja consacrată este Spider-Man 2. Primul joc din serie a fost extrem de bine primit, atât de critici cât și de fani, iar aventurile lui Miles Morales într-un New York acoperit de zăpadă au fost pe măsură. Despre Spider-Man 2 știm că va veni exclusiv pe Playstation 5 cândva în toamna anului acesta. Din puținele informații dezvăluite de dezvoltator pot să îți spun că Venom își va face apariția drept unul dintre răufăcătorii principali, iar asta nu poate decât să mă bucure.

hogwarts legacy playstation

Un joc despre care am tot vorbit în ultima vreme este Hogwarts Legacy, probabil cel mai așteptat titlu din primul trimestru al anului. După ce a tronat pe prima poziție în clasamentul de „best sellers” al Steam câteva zile bune (cu o lună înainte să fie lansat), și teaser-ul de la Sony a arătat câte ceva despre joc.

Pe lângă toate numele mari de mai sus, au mai fost arătate pe repede înainte și alte titluri cum ar fi: Dead Space Remake, Resident Evil 4 Remake, Assassin’s Creed Mirage și multe altele. Îți las mai jos clipul oficial pe care chiar îți recomand să-l vezi:

Tudor Bostan

De la compunerile din clasele primare citite în fața clasei, până la timpul meu petrecut în presă, de mic am avut o pasiune pentru scris. Sunt student la o facultate de inginerie iar la Zona redactez știri din gaming și tech, presărate cu câte o recenzie pe ici-colo. Când nu scriu pentru site, mă prinde soarele dimineții în World of Warcraft sau în orice alt joc bun lansat recent.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button