PC&Consoles

Jocul Rayman pierdut este acum la îndemâna tuturor

Anul trecut vă aduceam la cunoștință existența unui joc Rayman pentru consola SNES, ce nu a reușit să vadă în mod oficial lumina zilei.

Era un prototip, unul incomplet, dar dacă vreți să îl jucați, fișierele necesare sunt acum disponibile. Dezvoltatorul de jocuri Omar Cornut a publicat pe internet un ROM al jocului, ce poate fi folosit în emulatorul vostru preferat de SNES. Această variantă a jocului a fost publicată cu acordul lui Michel Ancel, creatorul lui Rayman, tot de la el venind caseta folosit[ la crearea acestui ROM.


Este totuși doar un prototip, așa că n-ar trebui să vă așteptați să fie tocmai complet. O variantă mai întreagă a jocului există, pe undeva, dar nu știe nimeni în acest moment pe unde ar putea fi.

Cu puțin noroc, aceasta este ultima dată când va trebui să recurgem la variante incomplete publicate pe internet pentru a ne putea bucura de o creație a lui Michel Ancel. Ce vreau să spun este că tare sper că noua ediție a lui Beyond Good and Evil 2 să nu fie anulată ca cea precedentă.

[Eurogamer]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button