Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Un joc Rayman antic a fost redescoperit

/
/
/

În ere de mult uitate, pe vremea când puricele se potcovea cu 64KB de RAM, iar metaforele aveau sens, Michel Ancel și Ubisoft au creat un joc numit Rayman.

Acesta a fost disponibil pentru PC, pentru Playstation, pentru Saturn și Jaguar, dar era în plan și o variantă pentru SNES. Nu era vorba doar ceva ce a exista la un moment pe hârtie, și atât. Ubisoft chiar a făcut cel puțin o parte din joc și arată foarte diferit față de jocul original.

Nu doar că avea un stil grafic foarte diferit, mai adaptat pentru capacitatea de redare a imaginilor 2D frumoase ale lui SNES, dar avea și un mod cooperativ.

snes-rayman

Din câte spune Michel Ancel, care doar ce-a redescoperit jocul, până acum doar patru oameni din lume au văzut Rayman în această variantă. Ediția de SNES funcționa fără probleme pe unitatea de dezvoltare pe care acesta o avea la dispoziție. Jocul chiar mergea la 60 de cadre pe secundă, ceea ce înseamnă că nu era prea cinematic.

Ancel chiar a glumit că ar fi frumos să îl vadă pe noua consolă Nintendo Switch.

[Tech Raptor]

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

5 Comments

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar