GamingPC&Consoles

Jocul No Man’s Sky primește din nou conținut gratuit

După o lansare de-a dreptul dezastruoasă, developerii lui No Man’s Sky au revenit spectaculos, cantitatea de conținut gratuit adăugat constant popularului joc de space survival fiind nemaiîntâlnită la niciun joc de dimensiunea lui. Acum două zile, echipa de la Hello Games a lansat cel de-al 20-lea (!) update consistent, ce este axat pe navele capitale și pe fregate.

No Man’s Sky 3.94, denumit Endurance, schimbă radical ambianța în aceste nave de dimensiuni mari, care până acum păreau cam… părăsite în lipsa unui echipaj. Adăugarea de NPC-uri va face ca jucătorii să se simtă mai puțin stingheri, iar adăugarea de interioare generate procedural la navele întâlnite în spațiu va adăuga încă o doză de varietate și realism.

No Man's Sky exterior building
Acum ai la dispoziție o varietate mare de elemente pentru exteriorul navelor capitale

O altă serie de modificări importante este cea legată de construcții. De la elemente suplimentare pentru nave, vedere prin pereți în timpul construcției și până la abilitatea de a plasa manual variante estetice ale unui element constructiv, toate aceste îmbunătățiri cresc nivelul de personalizare pe care jucătorii îl pot aplica bazelor și navelor lor. Vor exista de-acum camere complete cu tematici diferite ce pot fi adăugate direct, fără să mai stai să personalizezi fiecare element.

Lista de modificări este de-a dreptul gigantică, atât la nivel vizual cât și în ceea ce privește mecanicile jocului. Sincer să fiu, deși am stat departe de No Man’s Sky după primele teste, cred că o să îl re-încerc, pentru că efectiv pare un joc complet nou față de gluma de acum 6 ani.

Tudor Dan

Când nu scriu articole pentru Zona IT, mă veți găsi (dez)asamblând PC-uri, completându-mi colecția de aeromodele sau jucând jocuri de calculator de care n-a auzit nimeni. Sunt de profesie inginer, am o carte publicată și multă răbdare în a explica pe înțelesul oricui cum să folosească tehnologia. Primul meu PC a fost un Pentium 2 - da, sunt ATÂT de bătrân. La Zona scriu în special articole de opinie și analiză, recenzii, dar și știri care îmi captează atenția.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button