GamingPC&Consoles

Jocul ăsta e despre o veveriță care trage cu pistolul

De-a lungul timpului, am urmărit cu plăcere cum jocurile au devenit din ce în ce mai complexe. Grafica se apropie tot mai mult de realitate, firele narative concurează acum cu cele mai cunoscute filme și seriale, iar mecanicile de joc devin mai variate și îți dau mai multe posibilități de a te desfășura în lumea jocurilor. Standardele înalte din prezent sunt rezultatul a zeci de ani de experiență și a evoluției rapide a tehnologiei. Și succesiunea asta de evenimente ne-a adus în momentul ăsta crucial, în care putem juca în pielea unei veverițe care ține un pistol și îl folosește pentru a crea haos în lume.

Jocul ăsta chiar există și are un titlu foarte sugestiv: „Squirrel with a Gun„. Trailer-ul îți arată pe scurt lucrurile pe care le vei putea face în pielea rozătorului: alergi prin cartier cu un pistol sau cu un Uzi, fugi de agenți secreți sau te bați cu ei, ameninți oameni pe stradă ca să le iei telefonul sau sari de pe o platformă pe alta pentru a nu cădea în lavă. Pe scurt, nimicuri pe care le face orice veveriță.

Un lucru care mi-a plăcut foarte mult la jocul ăsta, după ce m-am uitat la trailer, este nivelul de realism. Chiar zilele trecute mă uitam plictisit pe fereastra de la apartamentul meu din Militari și am văzut o berberiță cu un pistol care a coborât dintr-un copac, s-a dus la un bătrânel și a îndreptat pistolul spre el. Omul i-a dat telefonul și portofelul veveriței, care le-a ridicat și a fugit cu ele înapoi în copac. În altă zi mă duceam până la non-stop să-mi iau niște apă, și văd la un colț de bloc o veveriță care se bate cu un om cam de vârsta mea, pe la douăzeci și ceva de ani. Am făcut contact vizual cu veverița, apoi m-am întors din drum ca să nu am probleme și am băut apă de la robinet în seara aia. Din moment ce stau la marginea Bucureștiului, nu văd nimic anormal în toate lucrurile astea, doar mă bucur că cineva a reușit să reproducă așa de bine realitatea într-un joc.

Încă nu știm ce lucruri vom mai putea face în jocul ăsta în afară de ce vedem în trailer sau dacă va fi disponibil și pe console, dar știm că sigur va fi pe PC, așa că v-am lăsat mai jos data de lansare afișată pe Steam:

squirrel with a gun steam

Matei Pană

Mereu am fost o persoană creativă, iar odată aterizat la Zona m-am trezit într-un mediu foarte prietenos în care mă pot defășura liber. Fie că vorbim despre redactat de știri și recenzii, ori editare video, filmat sau diverse treburi mici de prin birou, sunt mereu dispus să mă implic și să învăț lucruri noi. Iar când nu fac asta, fie sunt cu chitara în brațe repetând, fie mă delectez cu vreun joc.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button