Gaming

Naughty Dog ar putea lucra în viitor la noi jocuri Uncharted

Uncharted este una dintre cele mai importante francize PlayStation, iar odată cu Legacy of Thieves Collection te-ai aștepta ca Naughty Dog să încheie definitiv această aventură. Uite că nu este așa, dacă ne luăm după spusele angajaților, deci există șanse ca dezvoltatorul să pregătească terenul pentru revitalizarea seriei.

Christina-Marie Drake McBrearty tocmai ce s-a angajat la Naughty Dog și ocupă poziția de primary recruiter. Ea se va ocupa de procesul de recrutare a potențialilor artiști și dezvoltatori care vor lucra la mai multe proiecte, printre care și Uncharted. McBrearty a anunțat toate acestea pe profilul său de LinkedIn, cu mențiunea că „este o ocazie specială să formeze viitoarele echipe de dezvoltatori nu doar pentru titluri noi, dar și pentru moștenirea seriei Uncharted.”

Revenirea asupra francizei ar putea fi un motiv de bucurie pentru mulți fani. După ce aventurile lui Nathan Drake au luat sfârșit oficial în 2016, odată cu Uncharted 4, Naughty Dog a mai oferit comunității un ultim capitol sub forma spin-off-ului Lost Legacy din 2017. Deci, deși este puțin probabil ca Nathan Drake să-și facă din nou apariția, sigur au mai rămas destule povești de abordat și asta înseamnă că este doar o chestiune de timp până când studioul va oferi în cele din urmă un anunț oficial pentru cel puțin un joc nou din universul Uncharted.

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button