GamingRSS PaginaDeMedia

Eidos Montreal ne va aduce un joc Guardians of the Galaxy

Să fiu sincer, dacă există vreo echipă sau personaje distincte din benzile desenate Marvel care au redevenit populare și care merită să petreacă mai mult timp în lumina reflectoarelor, aș putea aduce fără probleme în discuție Guardians of the Galaxy (lăsăm X-Men pentru o altă ocazie). Într-o lume plină-ochi de Avengers, fii un copac vorbitor și un raton cleptopman, în iterațiile de sine stătătoare ale echipei.

Iată că eroii noștri vor avea parte de primul joc, mulțumită celor de la Eidos Montreal, studioul care ne-a adus titluri precum Deus Ex: Human Revolution (unul din cele mai bune jocuri, I might say).Trailerul a debutat în cadrul E3 2021, de altfel o adevărată mină de aur pentru lansări interesante (ia, vezi Xbox și Bethesda!), iar premisa adaptării pune accentul pe Star Lord, cel în pielea căruia vei intra tu. Da, chiar tu.

Guardians of the Galaxy și ideea de branching storyline

Îl vei putea controla pe Star Lord dintr-o perspectivă third-person. Alături de acesta își vor face simțită permanent prezența și ceilalți membri ai grupului de șoc. Rocket, Groot, Drax și compania vor fi un soi de companioni AI, în contexul în care echipa este tânără, eroii fiind împreună de nici măcar un an.

Eidos menționează că Guardians of the Galaxy va pune accentul pe ideea de alegeri, o parte importantă pentru întreaga esență a jocului. În calitate de lider, tu, adică Star Lord, vei fi nevoit să iei decizii care vor afecta progresul poveștii. De pildă, vei fi forțat mai devreme sau mai târziu să alegi dacă să-l vinzi fie pe Rocket, fie pe Groot, unui bișnițar ( a se citi „colecționar de monștri”).

Ce-i drept, la prima vedere, Guardians of the Galaxy arată bestial. Nu doar că eroii arată mult mai badass față de filme, dar jur că orice trailer cu muzică veche pe fundal, cum este Bonnie Tyler în cazul de față, devine automat mai bun. Rămâne de văzut totuși cum se va prezenta produsul final pe 26 octombrie, pe PC, PS4, PS5, Xbox One și Xbox Series X. Ah, da, și va fi în întregime single-player, fără DLC-uri sau microtranzacții!

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button