GamingPC&ConsolesȘtiri IT

Jedi Fallen Order va fi dezvăluit în curând

Anunțul lui Jedi Fallen Order la E3 a venit ca o surpriză, atât pentru public cât și pentru dezvoltatorul jocului, ce stătea pe un scaun surprins că cineva îl întreabă de el, din moment ce nu aveau pregătită nici măcar o schiță din joc. Totuși, din moment ce Apex Legends a făcut Respawn un studiou foarte râvnit, Jedi Fallen Order nu pare să se fi dus pe apa sâmbetei în liniștea din ultimul an.

Dimpotrivă, chiar va fi dezvăluit săptămâna aceasta. Jocul va fi prezentat în cadrul unui live-stream pe Twitch în ziua de 13 aprilie, așa că în sfârșit vom avea o idee clară despre forma pe care o va lua jocul. Iar judecând după modul în care par să funcționeze lucrurile pe la Electronic Arts, ar putea fi prima dată când dezvoltatorii săi văd cum ar trebui să arate jocul.

Dar lăsând de-o parte răutățile interneticești, jocul ar urma să spună povestea unui ucenic Jedi ce a reușit cumva să supraviețuiască exterminării ordinului său, de la finalul lui Revenge of the Sith. Sigla cu care jocul este prezentat arată o sabie laser, așa că poate că cei de la Respawn vor reuși să integreze bătălii cu această armă emblematică în Fallen Order.

Nu de alta, dar de la Jedi Academy nu am avut parte de un joc la care bătăliile cu săbii laser să fie redate cu adevărat grozav. Batonul de cauciuc fosforescent de la The Force Unleashed a fost cu mult sub ceea ce trebuia să reprezinte un lightsaber. Ai fi crezut că în mania motion control și a VR-ului am fi avut deja măcar un joc de așa natură la care poți mânui arma respectivă ca un adevărat Jedi, dar până acum am avut parte doar de dezamăgire.

[Polygon]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button