PC&Consoles

IsLureModuleActive este o aplicatie care te ajuta sa gasesti Pokémon GO Lures

La începutul acestei săptămâni, am scris despre Pokevision, o aplicatie pentru Pokémon GO, masivul joc popular al Niantic, care permite jucătorilor să urmărească și să localizeze Pokémoni în timp real.

Această aplicație permite jucătorilor posibilitatea de a planifica mai bine călătoriile lor de capturare, cu avertismentul regretabil că aceasta nu funcționează cu Pokémon generat din Incense sau Lure Module.

Cu toate acestea, începând de pe data de 23 iulie 2016, o nouă aplicatie a intrat in testare alpha timpurie și va permite jucătorilor posibilitatea de a urmări starea Lure Modules.

IsLureModuleActive.com este un proiect de la dezvoltatorul german Robert Fischer, care a decis că, deoarece toți jucătorii pot face uz de Lure Modules atunci când acestea sunt active, ar fi frumos sa fie informati cand un Lure Module este activ la PokéStopuri din apropiere. Jucătorii pot înregistra PokéStop-uri, care sunt, apoi, verificate, pentru a vedea daca Lure Modules sunt active, așa cum se vede în imaginea de mai jos.D66twWW

Marele avantaj pe care IsLureModuleActive il poate avea peste Pokevision este abilitatea jucătorilor de a alege sa primeasca notificări atunci când un Lure Module este activ; în prezent, aceste notificări sunt prin e-mail, dar Fischer are planuri de a adăuga un sprijin suplimentar de notificare prin servicii de mesagerie, cum ar fi WhatsApp. Acest lucru înseamnă că jucătorii nu trebuie să aibă aplicația deschisă în mod activ pentru a face uz deplin de ea. Fischer, de asemenea, intenționează să adauge notificări atunci când un jucător lanseaza un nou Lure Module, precum și notificări de grup (lucru foarte la îndemână, dacă doriți să fiti în fața echipelor rivale).

Cum IsLureModuleActive este în dezvoltare alpha timpurie, Fischer cauta feedback de la jucători pentru a-si îmbunătăți aplicatia, cu promisiunea de a lucra la codul 24/7, în cazul în care există un interes suficient de mare. Lansarea IsLureModuleActive urmează știrii recente cum ca Niantic nu vor mai accepta noi aplicatii pentru PokéStops și Pokémon Gyms, cel putin pentru moment.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button