Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Acum poti vedea unde sunt toti Pokemonii din oras

/
/
/

Unul din dezavantajele pe care le are Pokemon Go este ca trebuie sa iesi afara pentru a da de pokemoni, fara sa stii mcar daca vei gasi vreunul bun. Eh, acum exista o solutie.

Pokevision este o harta interactiva a planetei care va permite sa vedeti exact ce pokemoni au facut spawn oriunde in lume. Puteti sa luati la puricat cartierul vostru sau chiar intregul oras, pentru a vedea daca si-a facut aparitia ceva mai interesant ca acel sobolan mov sau chestia aia galbena. Harta va permite sa faceti un apel de informare la fiecare 30 de secunde, pentru a evita potentiale flood-uri. Va spune si daca serverele jocului sunt perfect functionale, sau daca cineva incearca in acest moment sa le distruga.

De asemenea, harta va arata si pentru cat timp vor mai ramane in viata acei pokemoni. Astfel veti sti daca are rost sa o luati la fuga dupa un pokemon foarte puternic, sau daca va disparea pana cand iti gasesti telefonul, cheile si pantofii.

Desigur, harta ar putea fi folosita si de elementul criminal pentru a gasi mai usor victime, asa ca aveti grija.

[Pokevision]

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar