Telefoane

iPhone X disponibil în încă 13 țări

Apple a anunțat la începutul acestei luni că iPhone X va fi disponibil la vânzare în încă 13 țări, iar acum este disponibil pe aceste noi piețe.

Noul model de vârf de la Apple poate fi acum achiziționat în 70 de țări.

Țările adăugate în ultima tranșă sunt Albania, Bosnia, Cambodgia, Kosovo, Macao, Macedonia, Malaezia, Muntenegru, Serbia, Africa de Sud, Coreea de Sud, Thailanda și Turcia.

Lansarea din Coreea de Sud nu a avut tocmai cel mai bun start, deoarece autoritățile au efectuat o razie la birourile Apple cu câteva zile în urmă, aparent ca ultimul element al unei investigații pe termen lung a contractelor Apple cu transportatorii din țară.

Producția noului dispozitiv a fost extinsă pentru a satisface cererea, timpii de expediere ajungând acum la intervalul de 1-2 săptămâni.

iPhone X a fost bine primit de către critici. Publicația Time l-a numit al doilea cel mai bun gadget din 2017, Displaymate a dat ecranului cea mai mare notă pe care a acordat-o până în prezent, iar DxOMark a acordat 97 puncte pentru cameră, situând-o fix după cea a lui Google Pixel 2.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button