ȘtiriTech&IT

De ce nu e bine să îți încarci iPhone-ul peste noapte, noua interfață Google Search și Assassin’s Creed Syndicate gratuit

Rezumatul săptămânii 27 noiembrie-3 decembrie

Multe s-au petrecut în ultimele șapte zile în domeniul tehnologiei, iar dacă ai fost plecat cu ocazia minivacanței de Sfântul Andrei și Ziua României, uite un moment bun să te pui la curent cu tot ce mișcă în tech. De la motivul pentru care nu ar trebui să îți încarci iPhone-ul peste noapte până la noua interfață Google Search pe mobile și promoția pentru Assassin’s Creed Syndicate, să trecem la rezumat.

Și începem cu un păcat de care toți suntem vinovați: încărcatul telefonului noaptea. Apple și-au actualizat ghidul de bune practici să includă mai multe indicații pentru a nu încărca telefonul peste noapte, acoperit de perne sau pături, o reacție normală la realitatea în care seria iPhone 15 se încălzește mai tare decât ar trebui. Și, bineînțeles, Apple au menționat ceva și de folosirea altor încărcătoare decât cele originale pentru iPhone. Toate detaliile în articolul de pe site.

Acum vorbim despre aplicația Google Search, care a primit un update menit să o facă mai ușor de folosit pe telefoanele moderne, cu aspect ratio-uri înalte. Astfel, bara efectivă de search va coborî, din vârful paginii pe muchia de jos, tocmai pentru a-ți permite să folosești telefonul cu o singură mână. Toate detaliile în materialul de aici.

Încheiem cu o promoție de joc care, deși este live de multe zile, încă este disponibilă la momentul publicăriii acestui articol (luni 04.12 dimineață). Este vorba despre Assassin’s Creed Syndicate, unul dintre jocurile mai reușite ale seriei, care este disponibil complet gratuit pentru încă câteva zile. Până când poți pune mâna gratuit pe Assassin’s Creed Syndicate și de unde îl poți lua afli din articolul meu de pe site.

Tudor Bostan

De la compunerile din clasele primare citite în fața clasei, până la timpul meu petrecut în presă, de mic am avut o pasiune pentru scris. Sunt student la o facultate de inginerie iar la Zona redactez știri din gaming și tech, presărate cu câte o recenzie pe ici-colo. Când nu scriu pentru site, mă prinde soarele dimineții în World of Warcraft sau în orice alt joc bun lansat recent.

Articole asemanatoare

Back to top button