TelefoaneRSS PaginaDeMedia

Iată care ar putea fi cel mai probabil design al seriei iPhone 13

Ne apropiem din ce în ce mai mult de lansarea lui iPhone 13 și chiar dacă Apple are pregătite o mulțime de dispozitive-surpriză, noul flagship va fi cel mai probabil în centrul atenției. Odată cu trecerea timpului apar și informații noi, care se leagă îndeosebi de aspectul viitoarei serii, așa că o serie de randări și-a făcut apariția online, zvonindu-se că aceste concepte ar fi cele mai apropiate de produsul final.

Clipul este opera celor de la ConceptsiPhone, iar design-urile prezentate coincid cu unele informații anterioare. Din câte se pare, notch-ul camerei selfie va fi mai mic, în vreme ce modulul de camere va fi ceva mai dezvoltat. Acestea vor căpăta funcții speciale, precum Portrait Mode pentru înregistrări video și ProRes.

iPhone 13 – Mai puternic și mai rapid

Alături de acestea știm deja că seria iPhone 13 va oferi ecrane la 120Hz ProMotion și vor include baterii mai mari. Pe partea de hardware, toate modelele din serie vor fi alimentate de chip-ul A15 Bionic, bazat pe arhitectura 5nm+. Alegerea aceasta le oferă utilizatorilor conectivitate mai bună și transmisii mmWave 5G mai stabile în tot mai multe regiuni.

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Back to top button