TelefoaneRSS PaginaDeMedia

iPhone 13 ar putea avea o baterie simțitor mai puternică față de generația actuală

iPhone 13 se lasă așteptat, iar Apple vrea ca noua serie să învețe serios din micile neajunsuri ale generației actuale. Unul din aspectele care ar trebui (și probabil vor fi) îmbunătățite se leagă de bateria dispozitivelor. De pe ZDNet aflăm că iPhone 13 va face un salt major în ceea ce privește autonomia, iar diferențele sunt simțitoare.

Ne putem aștepta, deci la o baterie de 4352mAh pentru iPhone 13 Pro Max, comparativ cu cei 3687mAh ai lui iPhone 12 Pro Max. Pentru Pro și Standard, observăm o trecere de la 2815mAh (iPhone 12) la 3095mAh (13), iar upgrade-ul se aplică inclusiv variantelor Mini: de la 2227mAh la 2406mAh.

Saltul acesta ar putea fi de mare ajutor utilizatorilor iOS care sunt familiarizați cu durata de viață scăzută a terminalelor Apple. Mai mulți consumatori au raportat faptul că unele actualizări, precum iOS 14.6, reduc drastic  puterea bateriilor, lăsând în schimb probleme de supraîncălzire.

Dacă luăm această posibilitate ca iPhone 13 să vină cu baterii mai puternice și o combinăm cu zvonurile care se leagă de o creștere a eficienței chip-ului A15 cu până la 20%, putem fi siguri că Apple va fi pentru fanii iOS ceea ce Samsung este pentru Galaxy S22.

Alte îmbunătățiri aduse viitorului flagship includ camere foto mai puternice (cu un bump pe măsură) și, cel mai important, ecran cu o rată de refresh de 120Hz produs de Samsung. Ca dată de apariție, zvonurile șoptesc un timid 14 septembrie 2021, asta dacă nu ne vom lovi de o amânare.

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button