TelefoaneRSS PaginaDeMedia

iPhone 13 ar putea veni cu modificări pentru camere și design

Mai avem de așteptat mult și bine până când iPhone 13 va fi dezvăluit anul acesta în septembrie, după cum umblă vorba. Tocmai de aceea, leakerii s-au înghesuit cu mic, cu mare, pe net pentru a-și putea da cu părerea după pofta inimii.

Zvonurile recente indică faptul că iPhone 13, pe lângă îmbunătățirea display-ului, ar putea fi supus unor modificări subtile, iar grosimea acestuia, alături de construcția camerelor foto, sunt printre primele elemente luate în vizor. Astfel, camera de selfie, un obiectiv TrueDepth, va veni sub forma unui notch ceva mai mic și mai compact față de modelele anterioare, dar care va păstra opțiunea de Face ID.

În ceea ce privește setul de camere foto de pe spate, atât iPhone 13 Pro, cât și iPhone 13 Pro Max vor avea modulele foto mărite, cu obiective care oferă funcțiile de ultimă generație. Știți voi, sensor-shifted optical image stabilization, alea-alea.

Fiindcă aranjamentul camerelor de pe spate și-a mărit dimensiunile, al 13-lea apostol va fi și puțin mai gros. Asta înseamnă că flagship-ul Apple va avea un design cu  0.26 mm (0.01 inci) mai gros, după cum umblă vorba.

Informațiile vin din partea lui MacOtakara, care este cunoscut pentru acuratețea predicțiilor sale legate de produsele Apple și de furnizorii de pe piața din Asia. Totodată, viitorul smartphone este dovada că Apple se străduiește să reducă pe cât de mult posibil spațiul pe care îl ocupă camerele de selfie, urmând ca, mai devreme sau mai târziu, să se decidă asupra avantajelor oferite de camerele și senzorii in-screen.

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button