TelefoaneRSS PaginaDeMedia

iPhone 13 ar putea avea și funcția always-on screen

Nu este mare inginerie, și nici o idee revoluționară, dar iPhone 13 ar putea sa beneficieze de ceea ce tabăra Androidului a avut ani la rând. Este un mic detaliu foarte apreciat de lume.

Leak-urile venite sub forma unor mici analize indică prezența funcției de always-on screen pe viitoarea serie de iPhone-uri. În esență, dacă te folosești de funcția respectivă, ecranul telefonului va rămâne deschis atunci când acesta nu este folosit. Șmecheria este însă că este folosit un număr mic de pixeli, astfel încât consumul să fie extrem de redus, pentru a fi afișate doar notificările și ora.

Pentru utilizatorul Android, opțiunea asta poate fi trecută ușor cu vederea. Din obișnuință/din reflex, te poți uita oricând să vezi ora sau notificările fără să mai deblochezi telefonul sau sa te folosești de acel double-tap ca sa activezi întreg ecranul.

Pentru fanii Apple, în schimb, always-on screen nu este prezent decât pe Apple Watches. Însă era și cazul ca Mărul să aducă „focul” și în peștera utilizatorilor de iPhone (E o glumă!! Nu dați cu pietre!), căci trăim într-o eră în care foarte mulți află cât e ceasul uitându-se mai degrabă la telefon, decât la ceasul de la mână.

Printre altele, leak-urile sugerează faptul că iPhone 13 va avea un ecran de 120Hz LTPO (low-temperature polycrystalline oxide), regăsit și pe Apple Watches, pentru a reduce consumul bateriei. Cu un ecran performant și cu alte trăsături care dau impresia că Apple ascultă în sfârșit publicul, noua generație de iPhone-uri ar putea rupe cu ușurință gura târgului.

Senzor de amprente under display, cameră de selfie under display, MagSafe, iar acum și micul always-on screen? Da, vă rog!

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button